شایعهها گاهی آنچنان هوش و حواسها را شوک میبرد که خیلی زود دهان به دهان چرخیده و گاهی واقعی به نظر میرسند.
دنیای مجازی نیز در شایعهسازی پیش قدم است و با استفاده از فریبهای رایانهای و تغییر تصاویر در فتوشاپها به بازی با افکار مردم میرود.
از مدتها پیش گروهی با استفاده از ترفندهای یارانهای، ایمیلی به مشترکان ایرانی فرستادند که در آن به «کشف بزرگترین مار جهان در سد کرج» اشاره شده بود. عکسها نشان میداد که این مار غولپیکر را روی تریلر ارتش گذاشته و در حال جابهجایی آن هستند.
شایعهپردازان نوشتههایی داشتند که نوع آن نشان میداد سعی دارند کشف چنین ماری در سد کرج را واقعی جلوه دهند.
در عکس نوشته این تصاویر آمده بود که این مار غولپیکر که به مگامارمالاو، شهرت دارد در نزدیکی سد کرج به حالت نیمهجان کشف شده است. این مار آریایی!!! که حدود 43 متر طول و 6 متر پهنا دارد تنها بازمانده نوع خود است و به گفته دانشمندان 103 ساله است!
جالب اینکه شایعهپردازان وعده عجیبی نیز دادهاند مبنی بر اینکه «مگامارمالاو» بعد از دریافت تنفس مصنوعی در وضعیت بهتری به سر میبرد و پیکرش توسط کگا تریلر ارتش به باغوحش ارم انتقال یافته و بزودی به نمایش گذاشته میشود.
عجیب است که خیلیها وجود چنین ماری در سد کرج را پذیرفتند در حالی که هیچ اطلاعرسانی رسمیای وجود نداشت و اگر خوانندگان این مطلب به خود زحمت میدادند و به بررسیهای اینترنتی میپرداختند متوجه میشدند که ماری به نام «مگامارمالاو» وجود خارجی ندارد یا «مار آریایی» نیز جزو گونههای مختلف این خزنده نیست.
واقعیت چیست
کسانی که این شایعه را ساخته و پرداختهاند عکسهای مار غولپیکر را زیرکانه دستکاری کردهاند به گونهای که اگر عکسهای واقعی را انتشار میدادند همه پی میبردند که این مار واقعی نیست.
در عکسهای اصلی دیده میشود که نیروهای ارتش، خودرویشان و مار همگی پلاستیکی و اسباببازی هستند که برای ساخت یک فیلم عروسکی و انیمیشن ساخته شدهاند که البته گفته میشود همگی تصاویر متعلق به کشور اندونزی است. از این بگذریم که این عروسکها متعلق به چه فیلم و چه کشوری هستند اما یک سؤال بزرگ مطرح است گروهی که با دیدن این تصاویر شایعه پیدا شدن مار غولپیکر در سد کرج را مطرح کردهاند چه انگیزهای داشتهاند؟!
شاید یک تفریح و سرگرمی کلید این شایعه را دامن زده است!! البته بارها و بارها در ایران و حتی کشورهای دیگر شایعههای عجیب و غریب به گوش میرسد که برخی به اعتقادات و خرافات اقشار جامعه برمیگردد.
شایعه مار غولپیکر ایران اگرچه با دیدن تصاویر، واقعی به نظر میرسد، اما پایه و اساس ندارد و بازیگران این شایعه توانستند با دروغی بزرگ افکار دیگران را به بازی بگیرند
:: بازدید از این مطلب : 1451
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1