نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

آیا مصوبات شورای فرهنگ عمومی افراطی و سلبی نیست؟    
   
 
یا مصوبات شورای فرهنگ عمومی افراطی نیست؟ شورای فرهنگ عمومی
شورای فرهنگ عمومی چند هفته قبل مصوبه ای را با این عنوان به تصویب رساند:که هر گونه آیین های تجلیل از نخبگان گنابادی باید دارای مجوز باشد.

که برای سامان دادن به برنامه های فرهنگی و پرهیز از سیاسی بازی ها امری مثبت تلقی می شود.

اما چه چیز باعث شده است که چنین مصوبه ای به تصویب برسد؟

ضرورت تصویب چنین طرحی چه مسئله ای بوده است؟

چرا در سالیان قبل این اقدام صورت نگرفت؟

در کنار این مصوبه، چرا از وظایف خودِ شورای فرهنگ عمومی در این زمینه حرفی به میان نیامد؟

چرا شورای فرهنگ عمومی تنها کار سلبی می کند؟

آیا این گونه مصوبات سوءاستفاده از قدرت بلامنازع شورای فرهنگ عمومی در شهرستان نیست؟

آیا با حذف نام های بیگانه از سر در مغازه های مردم و یا تحت فشار قرار دادن خیرین در امر تجلیل از نخبگان می توان مصوبه شورای فرهنگ عمومی روی آن گذاشت؟

چرا با محدود کردن خیرین در این زمینه، شاخصه های پیشرفت فرهنگی شهرمان را کاهش می دهند؟

شاید از لحاظ مواضع سیاسی، تفکرات بعضی از آقایان با مسئولین همراه نباشد، اما نباید یک ایده ی صرفا فرهنگی را طوری روی آن زوم کرد که باعث دلزدگی این اشخاص شود.

هر چند که این افراد با این تفکرات، برای شخص و یا اشخاصی این فعالیت ها را انجام نمی دهند که باعث دلزدگی آن ها از آن کار شود، اما به طور واضح معلوم است که این مصوبه، مقابله با اقدام انجام شده از سوی شخصی است که به قول خودش تنها یک تجلیل ساده ایست که از دل برآمده و بر دل نشسته است.

البته این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که در یک نشست کاملا فرهنگی اجتماعی نباید دیالوگ های سیاسی از آن شنیده شود که متاسفانه در این رخداد فرهنگی این دیالوگ ها شنیده شد که باید از این گونه اظهارات اجتناب کرد.

نفس چنین مصوبه ای شاید خوب باشد، اما در گام بعدی پیشنهاد می شود که شورای فرهنگ عمومی نیز مصوبه ای تحت عنوان تجلیل از خیرین در امر تجلیل از نخبگان فرهنگی، علمی، ورزشی و اجتماعی داشته باشد.

با تصویب این طرح به چند هدف میرسیم

1- این طرح باعث می شود که روحیه ی تجلیل از نخبگان نه تنها در یک شخص به طور انحصاری باشد، بلکه خیرین زیادی نیز در این راه گام بر می دارند.

2- با تصویب این طرح باعث می شود که در طول یک سال شاید از 100 نفر از نخبگان گنابادی تجلیل شود بدون آن که شورای فرهنگ عمومی خودش هزینه ای را صرف کند و روحیه نخبه پروری نیز افزایش می یابد

3- این طرح کمک می کند تا افراد مستعد نیز تشویق شده و سطح رقابت در بین نخبگان نیز جهت نجلیل از آن ها بالا رود.

داریم به مصوبات سلبی و افراطی شورای فرهنگ عمومی عادت می کنیم، انتظاری که می رود این است که جهت تصویب بعضی از مصوبات،از حضور کارشناسان فرهنگی و مشاوران در زمینه های مربوطیه استفاده کنند.

مرتضی برادران



:: موضوعات مرتبط: محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1336
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

من موندم هنوز اندر حکایت  روباه و کلاغ

حکایت مکر این یکی یا...حماقت آن دیگری...

:دیگه مشت های من برای تو پوچه اینقدر شانست رو امتحان نکن.

2:خیلی فقیرم!!!.....حتی حوصله ام ندارم...

 بی ربط:یکی یه روباه مرده میبینه...با خودش میگه خوب شد مرده وگرنه گولم میزد!



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1263
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

یه گدا رو میشناسم که هر چی خیابون شلوغ تر باشه این فلج تر میشه!


!
ناخوانا ترین نوشته روی بسته بندی مواد غذایی ایـرانی, تاریخ انـقـضاء و قیمتـشه !


و اینک
تنها از ابری که از سیگارم بلند می شود
امید باران دارم...!!!

 



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 7147
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

تغییرات مردای ایرانی طی یه قرن

 

 



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1257
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 21 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

برای من از دور دست تکان نده!


من تو را همین نزدیکی گم کرده ام!!

 



:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1185
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 20 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

 
استاندار کهگیلویه و بواحمد تاکید کرد که توزیع سیب زمینی در آستانه انتخابات 88 ریاست جمهوری به پیشنهاد وی صورت گرفته است.
 
به گزارش ایلنا، "سید حسین صابری" در نشست ماهیانه خود با رسانه های کهگیلویه و بویراحمد در سالن استانداری استان گفت: مقدار زیادی سیب زمینی در زمان استانداری من در لرستان مانده بود. من گفتم بدهید به بهزیستی و كمیته امداد که متاسفانه ده درصد هم مصرف نشد و اگر می پوسید بحران ایجاد میكرد. فقط بدشانسی این بود كه درست در زمان انتخابات این مشكل به وجود آمد و ربطی به انتخابات نداشت.
 
وی با بیان اینکه توزیع سهام عدالت هیچ ربطی به انتخابات ندارد، اظهارداشت: عده ای در تلاشند که این اقدام عظیم دولت خدمتگزار را به انتخابات ربط دهند که به هیچ عنوان صحت ندارد.
 
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به تشریح چگونگی شکل گیری 9 دی هم پرداخت و بیان داشت: نباید 9 دی را به انتخابات متصل کرد. البته معتقدیم نباید مردم را هرروز به بهانه های مختلف به خیابان برای راهپیمایی کشاند و اگر چنین کاری را انجام دهیم مردم را خسته می کنیم.
 
وی با تاکید بر اینکه من نگفتم كه خاتمی در فتنه نبوده است، خاطرنشان کرد: در تصویرهای تلویزیونی و در درگیری‌ها تصویر خاتمی نیست ولی تصویر مهدی هاشمی و فائزه هاشمی وجود دارد.
 
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: بعضی افراد نماز شب خود را طولانی می‌كنند تا نماز صبح شان قضا شود و معتقدیم در هر كشوری كه گرانی و تورم آن به صفر برسد اقتصاد آن كشور مشكل دارد.
 
صابری در ادامه بدون اشاره به نام مدیر یا مدیرانی در کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: بعضی از مدیران 50 تومان كار میكنند 500 تومان هزینه تشریفات و تبلیغات همان كارشان می شود.
 
وی گفت: در زمینه تعطیلی پنجشنبه در کهگیلویه و بویراحمد به جمع بندی نرسیدیم و تعطیلی پنج شنبه‌ها در خیلی از استانها اجرا نشده اگرچه اصفهان اجرا كرد و پشیمان شد.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1448
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی



:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1154
|
امتیاز مطلب : 13
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

 

شهردار سابق تهران با اشاره به اظهارات اخیر علم الهدی در رد فتنه گر بودن میرحسین موسوی و کروبی گفت: اين دوستان هم هر كدام به فراخور حال مزاجي كه آن روز از خواب بيدار مي‌شوند و بر اساس اطلاعات پراكنده و غلط هر چند وقت يك‌بار حرفي مي‌زنند.



غلامحسین کرباسچی شهردار سابق تهران گفت: احمدي‌نژاد و مدل مملكت‌داري ايشان مشكل مشترك اصلاح‌طلبان و اصولگرايان است.

به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب» ؛ وی با انتقاد از آنهایی که «خواستار توبه اصلاح طلبان» هستند، گفت: معناي اينكه اصلاح‌طلب‌ها بيايند توبه كنند چيست؟ آیا اصلاح طلبان بايد از اصلاح مملكت كه خواسته همه است توبه كنند؟

کرباسچی با اشاره به اظهارات اخیر علم الهدی در رد فتنه گر بودن میرحسین موسوی و کروبی گفت:  اين دوستان هم هر كدام به فراخور حال مزاجي كه آن روز از خواب بيدار مي‌شوند و بر اساس اطلاعات پراكنده و غلط هر چند وقت يك‌بار حرفي مي‌زنند.

وی که یکی از خصوصیات هایش «تکیه بر صندلی شهرداری بدون وسوسه های ریاست جمهوری» است، با اشاره تلویحی به دولت احمدی نژاد می گوید: اگر كسي يا كساني به كشور خيانت كرده اند و كشور را به پرتگاه‌هاي سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اخلاقي كشانده‌اند كساني كه فقط يك قلم عامل فساد سه هزار ميلياردي و آن همه ضرر به بيت‌المال و پول‌هاي بانك و اعتماد مردم زدند و آن همه ضربه وارد كرده‌اند بايد بيايند توبه كنند.

این فعال سیاسی با انتقاد از مدل مدیریت دولت می گوید: [این افراد] در بهترين حالت دل‌شان مي‌خواهد تمام امكانات دولت زير همان تشك سنتي باشد و به صورت قبل از ميلاد مسيح كشور را اداره كنند.

متن کامل مصاحبه اعتماد با کرباسچی در پی می آید:

آقاي كرباسچي در هفته اخير شاهد تغيير مواضع برخي اصولگرايان نسبت به اصلاح‌طلبان هستيم به طوري كه آنها از تهمت‌هاي تند و تيزي كه به سران اصلاح‌طلب و معترض وارد مي‌كردند كوتاه آمده‌اند و ديگر اسامي معترضين را بدون پسوند و پيشوند به كار مي‌برند به نظر شما ارتباط معناداري ميان اين تغيير مواضع وجود دارد؟
خود اين افراد بيش از هر كسي مي‌توانند توضيح دهند كه حرف‌ها و موضعگيري‌هايشان مبتني بر چيست. آيا از سر دلسوزي براي نظام و انقلاب و كشور و مردم است يا براساس كينه و تحليل‌هاي غلط و اطلاعات ناقصي كه افراد تندرو به آنها منتقل مي‌كنند. اما به نظر من آنچه كه از جمع‌بندي حرف‌هاي متفرقه اين دوستان در بازه زماني طولاني حاصل مي‌شود اين است كه آنها خط مشي مشخص و يكنواخت و ثابتي ندارند و به فراخور زمان و احساسات و آخرين القائاتي كه به آنها مي‌شود و يا براساس عكس‌العمل‌هايي در هر مورد نسبت به اظهارات‌شان نشان داده مي‌شود حرفي مي‌زنند.

برخي از اين تغيير موضع‌ها آنقدر واضح و عجيب است (مثل مورد آقاي علم‌الهدي) كه باور كردن بي‌برنامه بودن آن سخت است؟

اتفاقا همين مساله مويد حرف من است. از نظر من هيچ سياست واحدي پشت اين حرف‌ها وجود ندارد. اين دوستان هم هر كدام به فراخور حال مزاجي كه آن روز از خواب بيدار مي‌شوند و بر اساس اطلاعات پراكنده و غلط هر چند وقت يك‌بار حرفي مي‌زنند. به هر حال اصولي كه انقلاب بر مبناي آن بنا شده است اين نيست كه ما به اين شيوه افراد را خط كشي و طرد كنيم و به راحتي حكم بدهيم كه عده‌يي حق شركت در انتخابات را دارند يا ندارند. اگر مملكت قانون و حساب كتاب دارد و با يك مكانيسم ضابطه‌دار اداره مي‌شود نه بايد در نماز جمعه حكم به محكوميت كسي بدهند و نه در سرمقاله روزنامه كيهان و جاهاي ديگر. اين حرف‌ها براي تحريك احساسات است نه بر اساس قانون و احكام. اگر روزي دادگاهي تشكيل و در آن دادگاه مستنداتي ارائه و بررسي شد و براساس مستندات محكمه‌پسندي كه سلسله مراتب قضايي را طي كرده فردي محكوم شد كه در انتخابات شركت نكند آن وقت محقند اين مساله را در رسانه‌ها اعلام كنند و همه هم موضعي يكسان مي‌گيرند اما اين حرف‌هاي پراكنده از لحاظ قانوني ارزشي ندارد. تنها كاركردش اين است كه يك عده افراد احساسي را از اين طرف يا آن طرف تحريك كند بنابراين اين حرف‌ها را نبايد جدي گرفت.

فضاي سياسي كشور ما در حال حاضر چقدر با آن شرايط قانونمند فاصله دارد؟

ما علي‌القاعده بايد شاهد طي شدن يك روند قانوني باشيم ولي اينجا و آنجا مي‌بينيم به جاي روال‌هاي ضابطه‌مند و به جاي دادگاه، كساني در مداحي و سخنراني و گاه نماز جمعه‌ها و سرمقاله‌ روزنامه هاي خاص افراد را محاكمه و محكوم مي‌كنند.

اين افراد با اين ويژگي‌هاي احساسي كه برشمرديد در عرصه سياست ما چقدر قدرت و نفوذ براي تاثيرگذاري دارند؟

بايد ببينيم قدرت را چه معنا مي‌كنيم؛ اگر منظورتان قدرت اجرايي است كه ظاهرا قواعدي بر سيستم اداري حاكم است كه اين حرف‌ها بر آن نبايد تاثيري داشته باشد ولي قدرت نفوذ برخي مقامات است كه به هر حال ممكن است اين حرف‌ها بر افرادي كه در رده‌هاي تصميم‌گيري هستند اثر بگذارد.

درك سياسي شما از مفهوم «توبه» كه خيلي وقت است شرط ورود اصلاح‌طلب‌ها به انتخابات عنوان شده چيست؟

معناي اينكه اصلاح‌طلب‌ها بيايند توبه كنند چيست؟ منظور اين است كه بايد از اصلاح مملكت كه خواسته همه است توبه كنند؟ و به جاي اصلاح، افسادطلب شوند؟ به اين معنا توبه اصلاح‌طلبان خواست كسي نيست. اما اين مفهوم براي كسي كه در جايي جرمي مرتكب شده كاربرد دارد؛ مثلا اگر كسي يا كساني به كشور خيانت كرده اند و كشور را به پرتگاه‌هاي سياسي، اقتصادي، فرهنگي و اخلاقي كشانده‌اند كساني كه فقط يك قلم عامل فساد سه هزار ميلياردي و آن همه ضرر به بيت‌المال و پول‌هاي بانك و اعتماد مردم زدند و آن همه ضربه وارد كرده‌اند بايد بيايند توبه كنند. ولي اينكه كسي كه مي‌خواهد مملكت را اصلاح كند توبه كند يعني بايد شروع به فاسد كردن مملكت كند كه معقول نيست در نتيجه من دركي از اين اصلاح‌طلبان ندارم.

از بي‌برنامگي و نبودن استراتژي واحد ميان اصولگرايان سخن گفتيد؛ چقدر اين ويژگي را در اردوگاه اصلاح‌طلبان هم مي‌بينيد مثلا آيا الان در آستانه انتخابات همه آنها با يك استراتژي مشخص موضع‌گيري مي‌كنند؟

اصلاح‌طلب‌ها كه الان در مصدر مسائل اجرايي و تصميم‌گيري نيستند، گروه‌هاي سياسي كه تحت عنوان اصلاح‌طلب رده‌بندي مي‌شوند سلايق و علايق متعددي دارند و با شرايط فعلي هم طبيعي است كه هنوز تحت يك جبهه واحد متحد نشده‌اند. آنها هم به لحاظ پراكندگي مثل اصولگراها هستند اما از آنجا كه اصولگراها خود را در جايگاه قدرت و اعمال حاكميت مي‌دانند حرف‌هاي پراكنده‌شان به اين معناست كه در عرصه تصميم‌گيري هم وضع همين‌طور است. اصلاح‌طلب‌ها در شرايط فعلي فقط تحليل سياسي دارند. تحليل هم مي‌تواند گوناگون باشد ولي كسي كه در جايگاه قدرت و اعمال حاكميت است بايد روشمند و منظم باشد؛ حرف‌هاي پراكنده از جانب اين افراد پذيرفتني نيست.

نكته‌يي كه در ظاهر خيلي بديهي به نظر مي‌رسد اين است كه نظام چه در عرصه بين‌المللي و چه براي اداره امور داخلي به اصلاح‌طلب‌ها نيازمند است و طرد آنها به صلاح منافع ملي نيست اما طرف مقابل دركي از اين مساله ندارد، دليل آن به نظر شما چيست؟

اگر احتياج به اين معنا باشد كه اگر اصلاح‌طلب‌ها نباشند امشب برق‌ها قطع مي‌شود و نفت صادر نمي‌شود خير. يعني درفقدان آنها گذران امور روزمره و اجرايي دچار اخلال نمي‌شود، اما اگر كساني در يك سيستمي نباشند كه مشكلات و گرفتاري‌ها ناشي از غفلت‌ها يا تنگناها را درمسائل اجرايي، حاكميتي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي داخلي و خارجي گوشزد كنند آن نظام اصلاح نمي‌شود و نظامي كه اصلاح نشود روزبه‌روز بيشتر رو به فساد و تباهي مي‌رود؛ هر نظامي براي باقي ماندن نياز به منتقد دارد نياز به كساني كه وضعيت را بهتر از آنچه هست بخواهند. هيچ نظامي بدون وجود يك دوگانگي ميان كساني كه خواهان حفظ وضع موجود يا تغيير آن هستند نمي‌تواند دوام پيدا كند. حالا اينكه كسي كينه‌يي نسبت به اصلاح‌طلب‌ها داشته باشد چون در يك حادثه‌يي يك جايي از كساني ضربه خورده كه فكر مي‌كند آنها اصلاح‌طلب بوده‌اند بحث جدايي است.

از كينه‌ورزي نام برديد، چرا در بين اينها تا اين حد روابط شخصي و كينه‌هاي شخصي مي‌تواند بر منافع ملي غلبه كند؟

بخشي از اين ويژگي در همه جاي دنيا هست. تقريبا در همه جا براي آدم ‌ها سخت است كه فراتر از حب و بغض‌هايشان تصميم بگيرند. ولي در كشورهاي توسعه‌نيافته يا كمتر توسعه‌يافته اين ويژگي پررنگ‌تر است. براي اينكه نظامي داراي روش‌هاي مستحكم قانوني و سيستم‌هاي توانمندي شود تا مانع شخصي كردن سياست شود 30 سال عمر زيادي نيست. مخصوصا با آن سابقه‌يي كه ما در حاكميت فردي و نهادينه شدن خصلت‌هاي حاكم و محكوم داشته‌ايم. زمان اين مسائل را حل خواهد كرد اما تا آن وقت افرادي كه سياست را شخصي مي‌كنند هم به خودشان ضربه مي‌زنند و هم به كشور و منافع ملي.

الان اصولگراها مشكل بزرگ‌تري از اصلاح‌طلبان دارند و آن پديده‌يي است به اسم محمود احمدي‌نژاد. اتفاقات چند روز اخير و صف‌آرايي جدي اين دو را مقابل هم چگونه تفسير مي‌كنيد. آيا صرفا به دليل نزديك شدن به انتخابات است يا اينكه اصولگراها به اين باور رسيده‌اند كه قرار نيست اين دولت تمام شود؟

من نمي‌دانم ايشان مي‌خواهد برود يا نه. اما آقاي احمدي‌نژاد و مدل مملكت‌داري ايشان مشكل مشترك اصلاح‌طلبان و اصولگرايان است. هيچ كدام از اين دو گروه در سابقه تاريخي خودشان قبل از سال 84 به دنبال بي‌برنامه كردن كشور و هرج و مرج اقتصادي، سياسي و فرهنگي در كشور نبوده‌اند. اين سيستمي كه در اين چند سال اخير با برنامه‌ريزي و حساب و كتاب داشتن و قانون و مصوبات مجلس ناسازگار بوده مشكل هر دو گروه است. ممكن است اصلاح‌طلب‌ها زودتر فهميده باشند و نسبت به آن هشدار داده باشند و حالا برخي از اصولگرايان فهميده باشند. وضعيت فعلي مشكل همه دلسوزان مملكت است؛ عده‌يي آمده‌اند كه با برنامه مخالفند، با بودجه مخالفند، با قانون مخالفند و در بهترين حالت دل‌شان مي‌خواهد تمام امكانات دولت زير همان تشك سنتي باشد و به صورت قبل از ميلاد مسيح كشور را اداره كنند.

پيش‌بيني شما از انتخابات آينده چيست؟ غلبه با قانونگراهاست يا قانون‌ستيزها؟

برداشت من اين است كه خواست و درك عمومي مردم ما در طول اين مدت درست بوده، اگر كساني دلسوز باشند و جلوي اعمال نظر در انتخابات و مقدمات و موخرات آن را بگيرند ديدگاه عمومي مردم در جهت اصلاح مملكت است نه در جهت تخريب و هرج و مرج... اگر ما يك روند طبيعي را طي كنيم مسائل سياسي رو به بهبود خواهد رفت.
 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط:
اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1195
|
امتیاز مطلب : 17
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : شنبه 16 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

غضنفر میره رستوران میگه : جوجه دارین ؟

گارسون : آره

میگه : دونش بدین نمیره !

شمارم توگوشیت تارعنکبوت گرفته

(طرح خجالت دادن بی وفاها)

یه روز به فرشته آفرینش میگن غضنفر رو چطور آفریدی؟

میگه یکم خاک رو با کود قاطی کردیم

میگن حیف نون رو چطور آفریدی؟

میگه اصلا خاک قاطیش نکردیم !

قابل توجه شما دانشجوی عزیز

واحد دانشگاهی دو حالت داره:

۱- واحد های سختو که نمیشه خوند

۲- واحد های آسون هم که ارزش خوندن نداره !

پسرها به خاطر دوستاشون حتی از عشقشون میگذرن

ولی دخترا برای اینکه پسری رو بدست بیارن آرزو میکنن که

سر به تن دخترای دیگه نباشه !

میدونستید بر طبق قانون اگه ۱ مرد با ۱ زن مجرد تصادف کنه

و منجر به نقص عضو او بشه باید با او ازدواج کنه ؟

فقط هول نشید …خیابون پر ماشینه

این ماشین نشد … ماشین بعدی

به امید موفقیت !

شارژ فرستادن حیف نون به نامزدش :

|||||||||||||||||||

عزیزم خودت با ناخن پاکش کن !

دعای حیف نون :

خدایا به خاطر تمام چیز هایی که دادی

ندادی

دادی پس گرفتی

ندادی بعدا میخوای بدی

دادی بعدا میخوای پس بگیری

ندادی میگی دادی

اصلا نمیخوای بدی

نداده بودی فکر کردی دادی

نمیدی هی میگی میدم ، شکرت !

ضرب المثل جدید :

موش تو سوراخ نمیرفت

تف میزد به دمش !

حیف نون ناراحت بوده

از میپرس چرا ؟

میگه نمی دونم چرا زنا این قدر به شوهراشون مشکوکن

۴ تا زن دارم همشون اینجورین !

ازدواج نکنید اما

اگر خدای نکرده ازدواج کردید

واسه زناتون ماشین ظرف شویی نخرید

از نعمت بغل کردنشون موقع ظرف شستن محروم میشید !

حیف نون  رو سگ هار گاز میگیره ، سگه جنون گاوی میگیره !

طرف دندونش درد می کرده میره دکتر میگه:

همه رو بکش بجز اونی که درد می کنه !

دکتر میگه چرا ؟
میگه: بذار مثل سگ تنها بمونه !

فارسی: دوست دارم

انگلیسی: آی لاو یو

فرانسه: ژ تم

اسپانیول: ته آمُ

ایتالیایی: تی آمُ

آلمانی:ایش لیبه دیش

دخترونه: بولولو مولی‌ گوجی بوچ بوچ!

این حرف بزرگمهر که می گفت

“سحرخیز باش تا کامروا شوی” رو زیاد جدی نگیر

دور و بر ما، سحر خیز ها یا کله پز شدند یا نانوا !

دست خط دکتر !

چیزی که تو می بینی: ∮₪₩₮£

چیزی که داروخانه می خونه : آسپیرین ۵۰۰ میلی گرم !

عشق به شکل پرواز پرنده ست ولی شاعر دقیقن ذکر نکرده کدوم پرنده

لاشخور یا کرکس یا جغد !

خــدایــا مــارو بُـکـش ، بــچـه هـای مـــارو بُـکــش

اقــوام ِ مــارو بُـکـش ، پــدر و مــادر ِ مــارو بُـکـش

خـدایـا اصـلا هــر چـی مــار تــو دنـیــاســت بُـکــش !




:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1168
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : شنبه 16 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

عمری با غم عشقت نشستم.به تو پیوستم واز خود گسستم.ولیکن سرنوشتم این سه حرف بود.تو را دیدم. پرستیدم . شکستم



:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1321
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 13 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

در زندگی نه هدفی دارم نه مسیری، نه منظوری و نه حتی معنایی. اما شادم و این نشان می دهد که یک جای کار ایراد دارد! چارلز شولز


 

بی سوادان قرن ۲۱ کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند و بنویسند ، بلکه کسانی هستند که نمی توانند آموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند … الوین تافلر


 

نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمی کند، من از سکوت موریانه ها می ترسم!


 

به شخصیت خود….. بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید.. زیرا شخصیت شما… جوهر وجود شماست.. و آبرویتان… تصورات دیگران نسبت به شما است

 

باران که می بارد همه پرندها به دنبال سر پناهند اماعقاب برای اجتناب از خیس شدن بالاتراز ابرهاپرواز میکند این دیدگاه است که تفاوت را خلق میکند…

 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان می کردند که . . . چرخ دنیا بدون آنها نمی چرخد!

 

یک شمع روشن می تواند هزاران شمع خاموش را روشن کند و ذره ای از نورش کاسته نشود …

 

مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است . . .

 

روزی برای بعضی آدم ها تنها یک خاطره خواهید بود… تلاش کنید که لااقل خاطره ای خوش باشید…

 

تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان. “وین دایر”

 

کـــــــــــم بــاش از کم بودنت نتــــــــرس اونی که اگـه کم باشی ولــــــــت میکنه، همونه که اگه زیـــاد باشی حیفو میلت میکنه. . .

 

یک درخت هرچقدر هم که بزرگ باشد با یک دانه آغاز میشود,طولانی ترین سفرها با اولین قدم. (لائوتسه) 

 

انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که می خندد و آشکـــــــــــــــار است.

 

در مسابقه بین شیر و آهو، بسیاری از آهوها برنده می شوند. چون شیر برای غذا می دود و آهو برای زندگی. پس: ” هدف مهم تر از نیاز است “

 

زمانی که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است !  

 

برخی آدمها به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند به ما درسهایی بیاموزند که اگر می ماندند هرگز یاد نمی گرفتیم!

 

اگر میخواهی دروغی نشنوی ، اصراری برای شنیدن حقیقت مکن . . .

 

آدم ها مثل عکس ها می مونند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

 

کسانی که پشت سرتان حرف می زنند ، دقیقا به همانجا تعلق دارند، پشت سرتان!

 

چارلی چاپلین میگوید:پس از سالها فقر به ثروت و شهرت رسیدم و در کهنسالی اموختم با پول میشود خانه خرید ولی آشیانه نه! رختخواب خرید ولی خواب نه! /ساعت خرید ولی زمان نه! /مقام خرید ولی احترام نه/کتاب خرید ولی دانش نه! آدم میشه خرید ولی دل نه! /اما افسوس دیر فهمیدم!!!!!!

 

وقتی به یکی زیادی تو زندگیت اهمیت بدی ؛ اهمیتتو تو زندگیش از دست میدی … . به همین راحتی …

 

و رابطتون سنگ بندازین تا متوجه عمقش بشین

 

« در عجبم از زنان که از خدای به این بزرگی فقط یک شوهر می خواهند و از شوهر به این درماندگی همه دنیا را!!» شکسپیر 

 

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!

 

اگر موفق شدید به کسی خیانت کنید،آن شخص را احمق فرض نکنید. بلکه بدانید او خیلی بیشتر از آنچه لیاقت داشته اید به شما اعتماد کرده است!!!

 

چه دوستم داشته باشی و چه ازمن متنفر باشی در هر صورت بهم لطف میکنی چون اگه دوستم داشته باشی تو قلبت هستم و اگه ازم متنفر باشی تو ذهنتم (شکسپیر



:: بازدید از این مطلب : 1191
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

 

 
ظهور با حجاب و در حال نماز هنرمند محبوب ترکیه"مریم اوزرلی" که در سریال ترکیه ای "حریم سلطان" نقش "بانو هیام" را ایفا میکند، بحث برانگیزترین صحنه سری جدید این سریال بود.
 
انتخاب: ظهور با حجاب و در حال نماز هنرمند محبوب ترکیه"مریم اوزرلی" که در سریال ترکیه ای "حریم سلطان" نقش "بانو خرم" را ایفا میکند، بحث برانگیزترین صحنه سری جدید این سریال بود.


 
 او در این صحنه با حجاب اسلامی در حال نماز خواندن و دعا به درگاه خداوند متعال برای بهبودی سلطان سلیمان دیده می شود، البته او در سری اول این سریال مسلمان شدن خود را اعلام کرد اما بار نخستی است که با حجاب اسلامی دیده می شود.

او در آخرین انتخاب زیباترین زنان جهان نیز در رتبه پنجم ایستاد.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1267
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

 

 
بر اساس اطلاعات بدست آمده مشخص شد که محتوای داستان های موجود در سایت به اندازه ای ذهن مخاطب را درگیر می کرد که در جامعه باعث ترویج فساد می شد و تاثیراتی مخرب تر از تصاویر و فیلم های مستهجن داشت.
 
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: رئیس پلیس فتا استان البرزاعلام کرد:نوجوان 14 ساله کرجی که اقدام به انتشار داستانهای مستهجن در وبلاگ خود کرده بود سریعاً شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ مهدی کاکوان با اعلام این خبر افزود:در راستای افزایش امنیت در فضای مجازی و در پی رصد صورت گرفته، کارشناسان این پلیس وبلاگی را که اقدام به انتشار داستان های مبتذل می کرد شناسایی و اقدامات خود را آغاز کردند.

وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات بدست آمده مشخص شد که محتوای داستان های موجود در سایت به اندازه ای ذهن مخاطب را درگیر می کرد که در جامعه باعث ترویج فساد می شد و تاثیراتی مخرب تر از تصاویر و فیلم های مستهجن داشت.

رئیس پلیس فتا استان البرز افزود: پس از تحقیقات و بررسی های تخصصی و فنی متهم که نوجوانی 14 ساله و ساکن کرج بود، شناسایی و به این مرکز احضار شد ، وی در تحقیقات صورت گرفته به جرم خود اعتراف کرد.

ترویج فساد و تبلیغ آن به هر نحو و نیز استفاده ابزاری از افراد برای گسترش فحشا در فضای مجازی جرم تلقی شده و با عاملان آن برخوردی قانونی خواهد شد.



:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1356
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


 تلاش برای غافلگیر کردن خود!

تصویر متحرک: تلاش برای غافلگیر کردن خود!



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1242
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

به این میگن رفاقت!

تصویر متحرک: به این میگن رفاقت!



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1178
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 دی 1391 | نظرات ()