نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

       
 

ریس اداره تعاون روستایی گناباد گفت: این شهرستان بیش از 12 هزار بهره بردار کشاورزی دارد.

ˈمحمد مهدی تشکریˈ روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:از این تعداد بهره بردار، متاسفانه تاکنون فقط 220 نفر عضو نظام صنفی کشاورزی گناباد شده اند.

وی گفت:کوشش در جهت استیفای حقوق و خواسته های مشروع اعضا، نظارت بر بهبود وضع اجتماعی و اقتصادی و افزایش سطح رفاهی، ارایه نظرات فنی، ایجاد تعامل با دستگاهها و صنوف مرتبط، صدور مجوز فعالیت برای تشکلهای تحت پوشش، ترویج و توسعه تولید محصولات سالم و ارگانیک از مهمترین اهداف مجمع نظام صنفی کشاورزی گناباد می باشد.

او از بهره بردارانی که مایل به عضویت در مجمع هستند خواست حداکثر تا پایان فروردین ماه جاری با مراجعه با اداره تعاون روستایی گناباد برای عضویت ثبت نام کنند.

وی با بیان این که اولین انتخابات هیات مدیره نظام صنفی گناباد سه سال قبل برگزار شده است از برگزاری دومین انتخابات هیات مدیره دوم اردیبهشت ماه امسال خبر داد.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

حجه الاسلام دکتر محمد رجایی نماینده مردم شریف شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در اولین مصاحبه ی اختصاصی خود با شبکه خبری تحلیلی گنابادتایمز در سال 92  به موضوعات و اولویت های مهم کاری خود در سال جدید اشاره کرده است که از نظر شما می گذرد.

چون قطعا اولین مصاحبه جنابعالی در سال 92 می باشد، اگر ابتدا سخنی همشهریان عزیز دارید بفرمایید.

بسم الله الرحمن الرحیم.با سلام خدمت شما خبرنگار محترم، من هم بنابه نوبه ی خود این عید سعید را به همه ی همشهریان عزیز تبریک عرض می کنم و از خداوند متعال میخواهم انشالله در این سال توفیقات روز افزون به همه ی شهروندان اعطا بفرماید و امسال که به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی انتخاب گردیده، بتوانیم در هر دو حوزه موفق و پیروز باشیم و از امتحاناتی که در این رابطه از ما گرفته می شود سربلند خارج شویم.

دیدگاه شما در خصوص شعار امسال که اهتمام دوباره ی امام خامنه ای به مسائل اقتصادی است چیست؟

برای اینکه بخواهیم این مسئله را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم باید بیشتر صبر کنیم تا خود مقام معظم رهبری مقصودشان را از این حماسه ای که مخصوصا در حوزه اقتصادی فرمودند بیان کنند سپس تحليل خود را بيان نما ئيم.البته با توجه به شواهدی که از سخنان ایشان استفاده می شود ما برداشت هایی را داریم ولی به نظرم اگر بخواهیم عمیق تر بحث کنیم باید منتظر باشیم که ایشان مسئله را بیشتر باز کنند.

چون گاهی اوقات تحلیل هایی صورت می گیرد که شاید مد نظر گوینده سخن نباشد اما به هر حال آن چه که مورد بحث هست در حوزه سیاسی روشن است.چون خود معظم له به این موضوع پرداختند.

به نظر شما مهم ترین مصداق حماسه سیاسی در سال 92 چیست؟

حماسه سیاسی که امسال شکل خواهد گرفت حضور گسترده ی مردم در انتخابات ریاست جمهوری است.

مستحضر هستید که انتخابات علاوه بر اینکه انتخاب مردم برای مسئول عالی رتبه کشوری است به نوعی یک بیعت مجدد با ولایت و حمایت مجدد از نظام جمهوری اسلامی نيز هست و نکته ای که در این جا حائز اهمیت است این است که اگر ما حماسه سیاسی را بیافرینیم راه برای حماسه اقتصادی نیز باز می شود.من این را بارها گفته ام که انقلاب اسلامی در جهان یک پیامی را مطرح کرده و آن پیام این است که می توان در عین اینکه به اخلاق و دین پایبند بود، به سمت توسعه و پیشرفت حرکت کرد.

در گذشته، عده ای اینچنین تصور می کردند که اگر یک جامعه ای بخواهد پیشرفت بکند و به توسعه دست پیدا کند باید فرهنگ کشور های توسعه یافته را هم بپذیرد.آن ها معتقد بودند که یک ارتباط جدایی ناپذیر وجود دارد بین فرهنگ غرب، تکنولوژی و پیشرفت ولی انقلاب اسلامی ایران این ایده را مطرح کرد که می توان بدون این که ما اسیر مسائل منفی غرب باشیم به تکنولوژی دست پیدا کنیم و پیشرفت کنیم و این را در عمل هم نشان داد.به عنوان مثال اقتصاد ما که در گذشته به حساب هم نمی آمد امروزه جزء هفده اقتصاد مطرح در دنیا محسوب می شود.پیشرفت هایی که ایران در زمینه فناوری داشته در مقایسه با کشور های مشابه خود در دنیا و بین همسایگان واقعا قابل مقایسه نیست.دسترسی به غني سازي بیست درصد طبیعتاً توانی است که می شود بالاتر هم صورت بگیرد.دسترسی به نانو تکنولوژی، سلول های بنیادی، پرتاب ماهواره به فضا، فرستادن موجود زنده به فضا و...این ها چیز هایی است که کشور هایی که قبلاً در سطح ما بودند الان فاصله ی زیادی با آن ها دارند و این یک تجربه ی بسیار موفق است که دنیای غرب این را بر نمی تابد.بنابراین تلاش آن ها این است که جلوی پیشرفت را بگیرند و به نظر من دست از ما بر نمی دارند مگر این که یکی از این دو اتفاق بیفتد، یا اینکه يك تغيير محتوایی در سیاست هایمان ایجاد شود، نظام از درون استحاله بشود و اهداف عالیه خود را فراموش کند که این اتفاق هیچ گاه نخواهد افتاد، راه دیگر برای اینکه غرب دست از توطئه علیه کشور ما بردارد این است که از توطئه و نقشه های خود ناامید بشود و این ناامیدی وقتی حاصل می شود  که مطمئن بشود که مردم در کنار نظامشان ایستاده اند و همراه نظامشان هستند.

حضور مردم در صحنه ها و همراهی مردم با دولت و نظام از هزاران بمب اتم هم تاثیرش بیشتر است تا غرب را از اقداماتش علیه کشور مایوس کند.و شرکت در انتخابات یکی از مصادیقی است که غرب می تواند میزان حمایت مردم از نظام را رصد کند و بر اساس آن تحلیل نمايد.

 در سال 88 مردم واقعا حماسه آفریدند، و اگر ما قدر آن حماسه را می دانستیم من تردیدی ندارم که بسیاری از مشکلات ما با جهان خارج مخصوصا بحث هسته ای حل شده بود.اما متاسفانه یک سری اتفاقاتی رخ داد و جفایی شد به حق مردم و حق انقلاب ورهبری.

من امیدوار هستم که انتخابات امسال با همان شکوه و بدون حواشی آن سال برگزار شود و اگر این اتفاق بیفتد مطمئنا ما دست بالایی در همه ی مذاکرات با جهان غرب و جهان استکبار خواهیم داشت.

به نظر شما گام نهادن به سوی حماسه اقتصادی باید با چه اقداماتی آغاز شود؟

به نظر من آن چه که از سخنان مقام معظم رهبری برداشت می شود این است که منظور از حماسه اقتصادی این است که ما اقتصادمان را به سمت استقلال از درآمد های نفتی حرکت بدهیم.این امکان پذیر است. در سال گذشته کل واردات به کشور ما 62 میلیارد بود، و صادرات غیر نفتی ما 45 میلیارد دلار بوده است و یک تراز بازرگانی منفي در حدود 17 میلیارد دلار داشتیم(بدون نفت)از این هفده میلیارد دلار ده میلیارد دلار آن کالاهای لوکس و لوازم آرایشی خارجی بوده است که به راحتی می شود این ها را از اقتصاد حذف کرد.هفت میلیارد دلار دیگر هم چیزی نیست که اقتصاد ما از عهده ی آن بر نیاید که آن را پوشش بدهد.به گفته ما اگر یک یا علی بگوییم می توانیم از این تراز بازرگانی بگذریم و حتی تراز بازرگانی مثبت را هم ایجاد کنیم.

البته اگر حماسه سیاسی منجر به این شود که غرب تحریمش را بردارد یک گشایشی در کار ما حاصل خواهد شد، اما اگر هم تحریم ادامه پیدا کند اقتصاد ما این پتانسیل را دارد که به خودش بیاید و یک ارزيابي مجددی کند و بتواند بر این مسئله فائق بیاید.

امیدوارم مردم با حضور پرشورشان در انتخابات و انتخاب فردی ولایی و امتحان پس داده بتوانند این قدم را با صلابت بردارند.

چون بحث انتخابات را هم مطرح کردید، نظر شما در خصوص دو گروه شکل گرفته در درون جریان اصولگرایی چیست؟منظور ائتلاف 2+1 و جبهه پایداری است.به نظر شما کدام یک به معیار های انتخاب اصلح از سوی مقام معظم رهبری نزدیک تر هستند؟آیا باید بدون در نظر گرفتن رای آوری دنبال اصلح برویم که نظر جبهه پایداری است و یا اینکه باید سراغ کسی رفت که احتمال رای آوری او بیشتر باشد که نظر ائتلاف 2+1 است؟

به هرحال ببینید یک مقدار مشکل هست که من راجع به این دو تفکر قضاوت کنم ولی اگر ما بخواهیم دنبال اصلح برویم باید یک احتمال قوی بدهیم که این فرد رای بیاورد، ولی اگر ما دنبال اصلحی برویم که احتمال رای آوری پایینی داشته باشد من فکر می کنم کار عبثی است که دنبالش رفت.ما وقتی که اصلح می گوییم بعد از آن صالح هست، مقابل اصلح فاسد نیست، صالح هست و اگر ما یک فرد اصلح داشته باشیم که مطمئن باشیم که رای نمی آورد، به نظر من تنها اتلاف منابع کرده ایم.بنابراین هر دو پارامتر باید مورد لحاظ قرار بگیرد.

سیاسی ترین چهره سال 91 را چه کسی می دانید؟

شخص مقام معظم رهبری.تدبیرهایی که در قضیه اختلافات مسئولان قوا کردند بسیار جای ستایش دارد.

سال 91 را در گناباد چطور دیدید؟ارزیابیتان از سال قبل چگونه بود؟

سال 91 سال سختی بود، نه تنها برای گناباد بلکه برای کل کشور.مخصوصا برای نمایندگان مجلس و مسئولان اجرایی کشور.چون نتوانستند آن طور که علاقه داشتند به مردم خدمت کنند که آن هم به دلیل مشکلات اقتصادی که برای دولت به وجود آمده بود.اما در شهرستان گناباد با همین وجود پیشرفت های قابل توجهی داشتیم و در پایان سال کار های خوبی انجام شد که تا حدی وضع را بهبود می بخشید ولی اگر مشکلات نبود ما موفق تر می توانستیم به مردم خدمت کنیم.

یک حدس و یا گمانه زنی از اتفاقات اقتصادی سال 92 در بحث های کلان کشور ؟

ببینید اگر این دولت ادامه پیدا می کرد تا پایان سال می شد یک حدسیاتی زد، چون امسال ما انتخابات پیش رو داریم این مدتی را که مانده دولت نخواهد توانست کارهای چشمگیری را انجام دهد، به دلیل اینکه درگیر انتخابات می شود و دولت بعدی را هم که ما نمی دانیم چه کسی خواهد بود.از ویژگی انتخابات ما این هست که تا همان شب آخر هیچ کس نمی تواند دقیقا تشخیص بدهد که چه کسی رای می آورد و حزب هم که نداریم که دو تا سه حزب باشند که حدس بزنیم کدام یک رای خواهند آورد.در ایران فرد رای می آورد که بعد تشکیل کابینه می دهد و این فرد در بین ده ها فردی خواهد بود که کاندیدا شده است و آن فرد هم چون عقبه ی تشکیلاتی ندارد نمی توانیم تشخیص بدهیم که در حوزه های مختلف چه ایده هایی دارد.بنابر این پیش بینی و حدس اگر نگوییم که غیر ممکن است بسیار مشکل خواهد بود.

و یک حدس و یا گمانه زنی نیز در خصوص اتفاقات و یا اتمام پروژه های گناباد در سال 92 ؟

من امیدوار هستم که در سال 92 فرودگاه گناباد به جایی برسد که بتواند پرواز داشته باشد.شاید به مرحله تكميل ترمینال نرسد اما به مرحله ای خواهد رسید که هواپیما بنشیند و یا پرواز داشته باشد.البته این امید هم هست که پروژه به صورت کامل به اتمام برسد، چون بودجه آن تکمیل شده و قول آن را به ما داده اند و فقط کار های اجرایی آن مانند مناقصه و شروع عملیات اجرایی آن خواهد ماند.

برای فرودگاه گناباد (علی رغم کارشکنی های پی در پی که از جانب افرادی در خارج از شهرستان صورت می گیرد) به حمدالله تلاش زیادی شده است و تقریبا از مرحله ی بحران عبور کرده ايم.من فعلا عدد و رقم نمی دهم چون شاید بعضی ها در خارج از شهرستان باز استفاده ها و یا سوء استفاده هایی بکنند ولی من روزهای پایانی سال ملاقاتی را با آقای مهندس محرابیان داشتم برای این که کار را تا یک مرحله ای برسانیم.مشکلی وجود داشت و ما دنبال حل مشكل بوديم به هر حال این مشكل با همکاری مسئولين مربوطه حل شد.

با توجه به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر، عملکرد شورای اسلامی شهر گناباد را با توجه به حواشی که داردچطور ارزیابی می کنید؟ به عنوان نمونه بیشترین میزان تخلفات را بعد از شهرستان نیشابور در سطح استان داشته و یا حمایت قاطع اعضای شورا از کاندیدای انتخابات مجلس که مورد قبول مردم نبود و پیش زمینه های ذهنی که از این اتفاقات مردم برای خود دارند و...

این که حالا اعضای شورا از آقای دکتر مهدیزاده حمایت کردند به نظر من این نمی تواند یک مسئله ی منفی باشد، به هر حال ممکن است تصورشان این بوده که با ابقای ایشان کارها بهتر پیش خواهد رفت. به هر حال این آزادی را داشتند که چنین کاری را انجام بدهند.

اما در مورد عملکرد شورا من تابحال خیلی ریز نشده ام.اما اگر ما عملکرد شهرداری را در واقع بخواهیم یک معیار ارزیابی شورا قرار بدهیم به نظرم شهرداری عملکرد خوبی دارد و قابل قبول هست.خدمات قابل قبولی را ارائه داده است و مردم هم رضایت نسبی از عملکرد شهرداری دارند.

اما در مورد شورا طبیعتا باید با هماهنگی هم کار کنند اما در خصوص کارکرد شورا من خیلی ریز نشده ام و این که گفتید بیشترین میزان تخلفات را داشته اند من الان از شما میشنوم.

به نظر شما خصوصیات شورای بعدی در گناباد چه باید باشد؟ نظرتان در مورد نگاه های قومی و قبیله ای به انتخاب اعضای شورا چیست؟

ببینید نگاه قومی و قبیله ای تا بحال هیچ جا ثمرات مثبتی را نداشته.به نظر من ما باید به سمتی حرکت کنیم که اولاً افرادی ولایی انتخاب شوند و ثانياً افرادی صادق باشند و ثالثاً از لحاظ توان تخصصی، تخصص لازم و کافی را داشته باشند و واقعا هم به دور از مسئله ی منطقه گرایی فکر کنند و به فکر کل شهرستان باشند.

در مورد عملکردتان در حوزه روابط خارجی بفرمایید؟

من رئیس گروه دوستی پارلمانی چهار کشور اروپایی و دو کشور آفریقایی هستم ولی در این رابطه هیچ سفر خارجی نرفتم و خیلی هم علاقه ای به سفر کشور خارجی ندارم چون به اندازه کافی در خارج از کشور زندگی کرده ام و خدا خدا می کردم که زودتر به کشور برگردم و در ایران زندگی کنم.

من در بعد از انتخابات تنها یک سفر به خارج از کشور داشته ام که آن هم محرم گذشته بود که برای تبلیغ ماه محرم رفتم و آن هم از طرف دفتر مقام معظم رهبری بود و علت رفتن من هم این بود که من هنوز ویزای دانشجویی که گرفته بودم تمام نشده بود و اعتبار داشت و همینطور که می دانید در کشور انگلستان شیعه ها و مسلمان های زیادی زندگی می کنند و نیاز زیادی به مبلغینی که هم امکان رفتنشان باشد و هم با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشند و هم با محیط آن جا آشنا باشند وجود دارد.همه ی این ها دست به دست هم داد که بنده به آن جا سفر کنم و به تبلیغ بپردازم.

این انتصابات و مسئولیت های گروه های دوستی درخواست خود نمایندگان است و یا تشخیص رئیس مجلس و یا هیئت رئیسه و یا کمیسیون های مربوطه است؟

به این صورت هست که افراد برای عضو شدن در گروه های کشور های مختلف، داوطلب می شوند.هر فردي  به فراخور علاقه و توانایی های خود انتخاب می کند و علت این که من کشور های اروپایی را انتخاب کردم و بعد هم دو کشور آفریقایی اضافه شد این بود که من احساس کردم که هم سابقه ی حضور در آن جا را داشته ام و هم به دليل آشنائي با زبان انگليسي راحت تر می توانم در آن جا حضور پیدا کنم و مؤثر باشم. مخصوصا با شناختی که از کشور انگلستان داشتم (که یک کشور اثرگذار در صحنه های بین المللی است) و با راه هایی که می شود با آن ها ارتباط برقرار کرد آشنا بودم و افرادی را می شناختم که  ارتباط با کنگره آن جا داشتند و فکر کردم که می شود در این جهت خدمتی بکنم و در سفری هم که به عنوان تبلیغ داشتم بخشی از آن را به همین موضوع اختصاص دادم و این که به عنوان رئیس این گروه انتخاب شدم، رای دادن خودِ نمایندگان عضو بود که به من رای داده اند.پتانسیل هایی است در کشور انگلستان که اگر ما آن ها را درست شناسایی کنیم می توانیم در جهت منافع کشور خودمان از آن استفاده کنیم.

به عنوان مثال در پارلمان کشور انگلستان افرادی هستند مسلمان و حتی افراد غیر مسلمانی که حالت سمپاتي نسبت به ایران دارند.الان نمایندگانی در پارلمان انگلستان هستند که به طور صریح از ایران حمایت می کنند.حتی آقای جک استراو که اخیرا حرف هایش را شنیده اید، آدمی هست که شدیدا معتقد به یک برخورد احترام آمیز با ایران است و اخیرا تقاضا کرده بود که یک سفر به ایران داشته باشد.



:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 5 ارديبهشت 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

     
   
 
20935_origرجایی باغ سیائی در نطق میان دستور:
تورم بالا فعالیت های اقتصادی را به سمت واسطه گری کشانده است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر اینکه بر اثر تورم بالا فعالیت های اقتصادی از تولید به سمت واسطه گری و دلالی کشیده خواهد شد، گفت: در این شرایط هیچ کس نمی تواند برای آینده خود برنامه ریزی کند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، محمد رجایی باغ سیائی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۱ فروردین) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید و نام گذاری سال به نام حماسه سیاسی و اقتصادی و همچنین عرض تسلیت به مناسبت درگذشت سیدجلال یحیی زاده نماینده میبد و تفت و درگذشت چند تن از هموطنان استان بوشهر در پی حادثه زلزله اخیر، افزود: انقلاب اسلامی ایران پدیده عظیمی بود که زندگی مردم را از تمام جهات تحت تأثیر خود قرار داد و مردم علیه دیکتاتوری، ظلم و فساد قیام کردند و آزادی و استقلال و نیز زندگی بر اساس اسلام را در کشور مستقر نمودند.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: این انقلاب آزادی و مردم سالاری دینی را در کشور نهادینه کرد تا جایی که طی ۳۵ سال بعد از انقلاب تقریباً در همین حد انتخابات برگزار گردیده است.

این نماینده مردم در مجلس نهم تأکید کرد: چقدر غیر منصفانه است سخن آنهایی که ادعا می کنند بعد از انقلاب آزادی وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه ایران جزء حداقل کشورهایی است که از لحاظ سیاسی مستقل بوده و هیچ کس نمی تواند امر و نهی کند، تصریح کرد: البته ضعف هایی در اداره جامعه وجود دارد که از خود ما است و باید برای آن کوشا باشیم.

رجایی باغ سیائی یادآور شد: در حالی که قبل از انقلاب ۴۷ درصد مردم کشور زیر خط فقر زندگی می کردند و ضریب جینی به عنوان شاخص نابرابری بالای ۵۰ درصد بود پس از انقلاب اسلامی طبق اعلام بانک جهانی در چند سال قبل افراد زیر خط فقر به کمتر از ۲۰ درصد و ضریب جینی نیز به حدود ۳۷ درصد کاهش یافته است.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس نهم ادامه داد: امروز به برکت انقلاب اسلامی اقتصاد ما بر اساس شاخص برابری قدرت خرید ۵/۱۷ اقتصاد دنیا بوده و درآمد سرانه بالای ۱۳ هزار دلار قرار دارد.

این نماینده مردم در مجلس نهم با تأکید بر اینکه سطح زندگی مردم قابل مقایسه با دوران قبل از انقلاب نیست و از لحاظ علمی نیز پیشرفت چشم گیری داشتیم، تأکید کرد: در حال حاضر سؤال این است که آیا به نسبت رشد و پیشرفت اقتصادی رضایتمندی مردم هم افزایش یافته است؟ و به عبارت دیگر آیا مردم شیرینی پیشرفت های علمی و اقتصادی را در کام خود حس کرده اند؟ اما متأسفانه جواب این سؤالات منفی است.

وی به ذکر دلیلی از سؤالات مذکور پرداخت و تأکید کرد: از علت های این امر آن است که علاوه بر تغییر سطح انتظارات چیزی جز نوسانات شدید اقتصادی و نرخ تورم بالا نیست.

رجایی باغ سیائی با بیان اینکه گرچه تورم در حد ۳ الی ۴ درصد دارای توجیه است اما وقتی که بالا رفت و به عدد دو رقمی رسید دیگر ضد توسعه عمل می کند، گفت: بدون شک این مهم کام مردم را تلخ خواهد کرد.

این نماینده مردم در مجلس نهم با تأکید بر اینکه بر اثر تورم بالا فعالیت های اقتصادی از تولید به سمت واسطه گری و دلالی کشیده خواهد شد، تصریح کرد: در این شرایط هیچ کس نمی تواند برای آینده خود برنامه ریزی کند.

وی به ذکر مثالی پرداخت و افزود: خانواده ای را در نظر بگیرید که برای خرید کالایی مورد نیاز صرفه جویی می کند ولی در زمان خرید متوجه می شود که کالا بیش از پس انداز آنها رشد کرده است.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس نهم ادامه داد: سرمایه گذاری را در نظر بگیرید که با محاسبات دارایی خود و تسهیلات دریافتی وارد یک پروسه سرمایه گذاری می گردد ولی در وسط راه بر اثر افزایشی سرسام آور قیمت ها احساس می کند که قادر به اتمام پروژه اش نیست.

رجایی باغ سیائی بیان کرد: آیا این مردم و این سرمایه گذاران می توانند احساس آرامش کنند و چرا ما بعد از گذشت نزدیک ۳۵ سال از انقلاب هنوز فکری به حال تورم این عامل نوسان زای اقتصادی نکرده ایم.

عضو کمیسیون اقتصادی گفت: آیا آنگونه که گفته می شود علت اصلی تورم بیماری هلندی و ناشی از درآمدهای نفتی است؟ و راه حلی برای آن متصور نیست؟ به نظر بنده اینگونه نیست.

وی ادامه داد: اولاً آنهایی که بحث بیماری هلندی را مطرح می کنند حداکثر ۱۰ درصد تورم را به این قضیه نسبت می دهند ضمن اینکه خود بیماری هلندی هم بیماری غیر قابل علاجی نیست.

رجایی باغ سیائی یادآور شد: نفس درآمدهای نفتی نمی تواند به خودی خود تورم زا باشد بلکه این نحوه هزینه کرد آن است که تورم ایجاد می کند.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس نهم تأکید کرد: آیا اگر درآمدهای نفتی به گونه ای هزینه شود که پایه پولی یا پول پرقدرت را افزایش ندهد، باز هم باعث تورم خواهد شد؟

این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه دولت می تواند با فروش ارز به بازار و مردم به جای فروش آن به بانک مرکزی جلوی افزایش پایه پولی را بگیرد افزود: در صورت اجرای این مهم نقدینگی به طور کامل افزایش پیدا نمی کند.

وی با تأکید بر اتحاد بین مجلس و دولت تصریح کرد: مجلس و دولت دست در دست هم برای همیشه سایه شوم تورم را از سر اقتصاد کشور کوتاه کند و نگذاریم هر روز استرسی و فشار جدید بر مردم تحمیل گردد.

رجایی باغ سیائی در ادامه نطق پایان دستور توضیحاتی در خصوص حوزه انتخابیه خود ارائه کرد و افزود: شهرستان های گناباد و بجستان آخرین شهرهای جنوبی استان خراسان رضوی بوده و به عبارتی دروازه ورود زائرین امام هشتم هستند.

وی بیان کرد: این دو شهرستان عمدتاً کشاورزی بوده و از طریق کشت محصولات کشاورزی خصوصاً زعفران و انار امرار معاش می کنند.

این نماینده مردم در مجلس نهم با ابراز تأسف از خشکسالی های ۱۴ ساله در این منطقه تصریح کرد: این خشکسالی ها بسیاری از باغات را از بین برده و کار به جایی رسیده که کشاورزان جهت از بین نرفتن اراضی زعفران ها در برخی از روستاها با تأکید اقدام به آبیاری اراضی خود می کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم گفت: این امر باعث شد که جوانان روستایی وطن را ترک کرده و به سوی شهرهای بزرگ مهاجرت کنند و افراد باقی مانده در روستا هم با فقر دست و پنجه نرم کرده و با استفاده از یارانه نقدی امرار معاش می کنند که اگر فکری برای حل این معضل نشود به زودی شاهد خالی شدن بیشتر روستاها از سکنه خواهیم شد.

منبع: خانه ملت



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1354
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 فروردين 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

نماینده مردم شهرستانهای گناباد و بجستان درمجلس شورای اسلامی از ساخت چهار واحد بزرگ تولیدی در گناباد خبر داد.
حجت الاسلام ˈمحمد رجاییˈ روز دوشنبه در جمع مردم شهر بیدخت گناباد واحدهای مزبور را شامل کارخانه کاشی و سرامیک، کشتارگاه چند منظوره دام سبک و سنگین، کارخانه پودر تخم مرغ و کارخانه آب انار ذکر کرد.

وی افزود: مجوز ساخت این واحدها صادر شده و سرمایه ‌گذاران در حال انجام عملیات اولیه ساخت هستند و قراردادها با بانکهای عامل برای مشارکت در این طرح ‌ها نیز بسته شده است.

وی گفت: با ساخت این واحدها زمینه اشتغال بیش از سه هزار نفر فراهم می شود.

وی اظهار داشت: فرودگاه گناباد نیز که از جمله طرح ‎های مهر ماندگار است تا پایان کار دولت دهم به بهره‎برداری می‎رسد.

رجایی گفت: سال گذسته به رغم کمبود اعتبارات عمرانی، اقدامات خوبی در گناباد انجام شد که امید است با پیگیری و تحقق آنها جهش مناسبی در ایجاد اشتغال‌ و توسعه بخش صنعتی گناباد رخ دهد.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1234
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 24 فروردين 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


80585097-3808422 بر اساس ماده این لایحه، به دولت اجازه داده می شود در شهرستان های فسا، گناباد، ابرکوه، زنجان، گچساران و میبد منطقه ویژه اقتصادی ایجاد کند. مناطق یاد شده بر اساس قانون تشکیل و اداره مناطق ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران - مصوب 1384 - اداره خواهد شد.
 
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دولت، در مقدمه توجیهی این لایحه آمده است:
 

یکی از ابزارهای لازم برای توسعه صادرات و ایجاد اشتغال در کشور کاهش موانع قانونی است، که این امر از طریق تاسیس مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی میسر است.

بنابراین به منظور رفع موانع رشد و توسعه و ایجاد رونق اقتصادی در برخی مناطق کشور، لایحه ˈایجاد مناطق ویژه اقتصادی فسا، گناباد، ابرکوه، زنجان، گچسازان و میبدˈ برای طی مراحل قانونی تقدیم مجلس می شود.



 



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1423
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 فروردين 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

  چاپ ارسال به دوست
 
2
 
 
 خسارت برف به باغات گناباد برف در گناباد 4 میلیارد و 500 میلیون تومان به کشاورزان و باغداران خسارت زد. مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت : بارش برف ، سرمای شدید و کاهش دما تا حدود 9 درجه زیر صفر دیشب باعث نابودی شکوفه های درختان شد. جاهدی افزود: هزار و 500 هکتار از شکوفه باغ های بادام ، زردآلو ، گیلاس و دیگر گونه های درختان میوه هسته دار در سرمای دیشب در شهرستان گناباد بر اثر سرمازدگی نابود شد. وی گفت : بیشترین میزان خسارت به بخش کاخک گناباد وارد شده است. شهرستان گناباد 11 هزار هکتار باغ دارد.

شمسی خبرنگار صدا وسیما در این رابطه گفت : بلافاصله بعد از این واقعه گزارش خسارات وارده از طریق منابع ذیربط اخذ و به صدا وسیما منعکس شده است . وی افزود : درحال پیگیری تهیه گزارش تصویری از عمق خسارات با حضور مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان هستیم .

مرادی دبیر ستاد مدیریت بحران نیز از انعکاس میزان خسارات به مدیریت بحران استانداری خراسان خبر داد و افزود : شخصا چند نمونه از شاخه هایی را که شکوفه های آن سمازده بوده از باغات کاخک جمع آوری کرده است .

وی در ادامه گفت : با مدیر دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی و خبرنگار صدا و سیما نیز تماس گرفته است که نامبردگان پاسخ نداده اند .

در این میان مشخص نیست که مسئول اصلی اطلاع رسانی چه ارگانی است . صبح گناباد نیز قصد تبرئه خویش را ندارد ولی همگان میدانند که این سایت تا ساعت 14 روز سه شنبه بدلیل انجام تغییرات مسدود بوده است .



:: موضوعات مرتبط: محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1431
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 26 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

گمانه زنی باستان شناسی قنات قصبه گناباد آغاز شد

 

هفت هزار ترقه در گناباد کشف شد

 



:: موضوعات مرتبط: محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1440
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

نشست مطبوعاتی نماینده مردم گناباد در مجلس
  

 
 
 

دکتر رجایی نماینده گنابادنماینده مردم گناباد در مجلس طی نشستی با خبرنگاران در محل دفتر نماینده به بیان عملکردهای این دوره خویش پرداخت و اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از وظایف نمایندگی در مجلس انتقال مشکلات مردم به مسوولین و پی گیری برای رفع این مشکلات است که در این رابطه بنده اولویت را به پی گیری مشکلات طرح های در حال اجرا و بنگاههای تولیدی مشغول به کار داده ام.
وی با اشاره به پروژه در دست اجرای فرودگاه خاطر نشان کرد: 
فرودگاه گناباد نیز از همان پروژهایی است که قبلا ساخت آن آغاز شده بودکه به دلیل برخی مشکلات قرار بود به یک فرودگاه اضطراری تبدیل شود. خوشبختانه با پیگیری های این دوره از این کار جلو گیری شد و در حال حاضر با بودجه ی خوبی که دریافت کرده به عنوان یک فرودگاه فعال بزودی شاهد پرواز و فرود هواپیما به صورت عمومی در آن خواهیم بود.
وی ادامه داد: با اصلاح مسیر ترانزیتی گناباد- خواف بعد مسافتی را از 170 کیلومتر، 120 کیلومتر کاهش داده و براساس مطالعات انجام شده این چنین به نظر می رسد پس از گذشت دو سال با توجه به تردد کامیون و... بازگشت سرمایه ی صرف شده در این راه و توجیه اقتصادی را داشته باشیم. این طرح در سال 89 برای گرفتن ماده 215 ارجاع و متاسفانه رد شد وتلاشهای بعدی آن نیز بی نتیجه ماند که ما نیز در حال پیگیری آن هستیم. اگر ماده 215 را بگیریم می توانیم این طرح را به اجرا درآوریم. طی ملاقاتی که یکشنبه ی گذشته با رئیس جمهور داشتیم، ایشان پی نوشتی به معاون برنامه ریزی خود ارسال کردند امید است که این طرح جریان یابد.
وی ادامه داد: بیمارستانهایی که در طرحهای مهر ماندگار است که به دلیل کمبود تخصیص بودجه عمرانی با مشکل مواجه شده اند و بنده با پیگیری از دولت قول گرفته ام تا پایان دولت دهم این پروژه انجام و تکمیل شود.
وی تصریح کرد: طی پیگیری های متعدد ما برای طرح کاشی و سرامیک و طرح نمک صنعتی و گرفتن قول همکاری از وزارت صنایع و معادن دونفر حاضر به سرمایه گذاری در این بخشها شده اند که یکی از آنها فردیست متخصص در این زمینه که واحدهای صنعتی دیگری از جمله همین کاشی سرامیک در استان یزد را مدیریت می کند. قرار است بنده راجع به مسائل ارزی آن با اتاق مبادلات و وزیر صنعت ومعدن در تهران این مسئله را پیگیری و حل نمایم. امیدواریم این طرحها هم به زودی شروع شوند چراکه فقط در طرح کاشی سرامیک در فاز اول آن برای 400 نفر اشتغال زایی پیش بینی شده که این تعدا در فاز های بعد تا 1000 نفر هم قابل گسترش خواهد بود.
وی نیز بیان داشت: فولاد کاویان مدتی است که به دلیل ضعف مدیریت متوقف شده که متاسفانه مدیر آن توان اجرای آن پروژه را ندارد. احتمالا با فرد دیگری وارد مذاکره شویم.
وی ادامه داد: برای طرح تصفیه فاضلاب خانگی در جلسه ای که هفته قبل با مسئولین داشتیم عنوان شد به دلیل اینکه متاسفانه نام بیدخت از آن حذف شده و به تصویب رسیده بود، با مشکلاتی مواجه شده که در حال پیگیری است.
دکتر محمد رجایی در پاسخ به سوال خبرنگارمان راجع به عدم تغییر در سطح شهر ( در سیستم مدیریتی ادارات و...) مبنی براینکه آیا این عدم تغییر به منزله قبول کردن روال کار دکتر مهدیزاده است یا عدم توانایی و وجود موانع؟ تصریح کرد: تغییر و تحول در شرایط کنونی با توجه به اینکه فقط چند ماه تا پایان این دولت بیشتر نمانده است، باید خیلی حساب شده باشد تا به نفع شهر و مردم باشد ونه خودنمایی و قهرمان نشان دادن؛ با آمدن دولت جدید تغییر و تحولات زیادی در مسئولین شهر ایجاد خواهد شد. به عقیده ی بنده اگر در رفتار مسئول تغییر ایجاد شود بهتر است از تغییر فیزیکی و در صورتی تغییر فیزیکی اعمال خواهد شد که برایمان ثابت شود که وجود فرد در آن سمت مضر است و یا شخص بهتر از اویی برای آن کار وجود دارد. که در خصوص تغییردر رفتار تذکرات کلی در جلسات شوراهای مختلف داده شده است.
وی ادامه داد: در بجستان احساس کردم تغییراتی لازم است که ایجاد هم شد و نتیجه خوبی داشت و مردم هم راضی هستند. در گناباد هنوز به این نتیجه نرسیده ایم که کسی ضعف دارد و نیاز به تغییر است.
وی در خصوص سوال دیگر خبرنگارمان راجع به اساس تغییر فرماندار بجستان پاسخ داد: تعویض فرماندار بجستان به دلیل عملکرد نامناسب او در این مدت و روحیات خاص شخصی ایشان بود. با اینکه اوشخصا فردی مذهبی و نیکو رفتار بود اما مدیریت اجرایی ضعیفی داشت ومردم شکایات زیادی داشتند. به طور مثال در روستای مزار بجستان برسر یک مسئله ( ایجاد یک مجتمع گاوداری) که مردم به اعتراض درآمده بودند؛ باید فرماندار یا مردم را متقاعد می کرد و یا طرح را جابه جا می کرد تا با رضایت مردم بتواند کار راانجام دهد اما متاسفانه برخوردهای امنیتی با مردم این روستا توسط ایشان صورت گرفت و یک عده دستگیر شدند که این رفتار اصلا در شان مردم نبود و چنین کسی رفتار و روش مدیریتی قابل قبولی از نظر بنده نداشت.
نماینده ی مردم گناباد افزود: از همه کاندیداها دعوت برای همکاری شده و همچنان مشتاقیم . ونیز آمادگی کامل داریم برای این مسئولیتی که بر دوشم نهاده شده کمک و مشورت و راهنمایی بگیرم و اگر این نامزدهای محترم تمایل به عضویت در شوراها دارند از این عزیزان استفاده کنیم. خط قرمزی که برای همکاری دارم تبعیت از ولایت فقیه و اصل نظام است که هرکس چنین شرایطی را دارا باشد حاضر به همکاری با وی هستیم تا از نظرات و طرحها و پیشنهاداتشان استفاده کنیم. با اکثر نمایندگان سابق شهرستان نیز در تهران در ارتباطیم و در امور در صورت نیاز با آنها مشورت کرده ام.
حجت الاسلام محمد رجایی در خصوص سوال دیگری از یکی از خبرنگاران راجع به محرومیت جوانان گنابادی از مسکن مهر تاکنون در حالیکه در خیلی از شهرهای دیگر مردم از آن بهره مند شده اند گفت: مسکن مهر دو مشکل دارد یکی پول کافی دریافت نشده و دیگر اینکه کار به موقع و با برنامه ریزی درست به اتمام نرسیده و این باعث شد نرخ سود بالاتر برود. این دو مشکل که فقط مختص گناباد نیست در مجلس پیگیری و قرار شد به شرکت کنندگان مهلت داده شود تا نرخ سود به همان صورت 4 درصد محاسبه گردد و افزایش وام مسکن نیز از اقداماتی بود که پیگیری و اعلام شد. متاسفانه به این دلیل که بعضی شرکت تعاونی ها فراتر از آن مقدار زیربنا اقدام به ساخت کرده اند مثلا پیلوت هم ساخته اند، هزینه ها افزایش یافته و در نتیجه دچار کمبود بودجه شده اند. در حالیکه هزینه های آن در نظر گرفته و دریافت نشده بود.
وی با اشاره به 13-14 سال خشکسالی پیاپی اخیر بیان کرد: در خصوص کمک به کشاورزان پیگیریهای به عمل آمده که دستور هم داده شده و امیدواریم که با پیگیری آن برای کشاورزان زحمتکش چه به صورت بلاعوض و چه به صورت وام و تسهیلات، اعتبارات لازم دریافت گردد.
وی در خصوص آبخیزداری سیاه کوه نیز اظهار داشت: این موضوع نیز از مواردی بود که قبل از شروع مجلس پس از نشستی که با نماینده ی کمیسیون کشاورزی و آقای قربانی نماینده ی قاین و نیز افرادی دیگر داشتم عنوان شد و مشخص شد به این دلیل که این طرح برای خراسان جنوبی در بودجه پیشنهاد شده بود متاسفانه با مشکل بودجه مواجه شد که امیدواریم با پیگیری این مشکل نیز حل شود.
محمد رجایی در رابطه با سهام عدالت نیز افزود: آخرین مهلت آن تا پایان شهریور ماه بود که متاسفانه خیلی از روستاییها هنوز سهامشان را نگرفته بودند در حالیکه به بعضی از افرادی که نیاز مالی نداشتند سود پرداخت شد به همین دلیل بنده نیز به دولت اعتراض کرده و با وجود مقاومتها به دلیل قبول این مسئله که 99 درصد مردم سهام عدالت دریافت کرده اند؛ در جلسه ی اولیه صورت گرفت. بنده دوباره نامه ای نوشتم و زمان بیشتری برای این موضوع را در خواست کردم چون 4-3 هزار نفر هنوز در گناباد برگه های آن را پرنکرده بودند و یا این برگه ها وارد سایت نشده بود. آقای احمدی نژاد نیز از درخواست بنده و دیگر نماینگان حمایت کرده برای این قضیه زمان بیشتری اختصاص دادند مخصوصا برای کارگران ساختمانی و دیگر واجدین شرایط.
وی با تاکید براینکه نمی توان افزایش نرخ ارز را به دولت اختصاص داد افزود: ما این احساس را نداریم که دولت از این وضع خوشحال باشد . دولت پارسال پیشنهاد قیمت هزار و ششصد تومان را برای ارز داد که قیمت هزار ودویست وبیست وشش تومان به تصویب رسید.
فهیمه غفاری

 

دکتر رجایی نماینده گناباددکتر رجایی نماینده گناباد

 


 



:: موضوعات مرتبط: محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1576
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

آیا مصوبات شورای فرهنگ عمومی افراطی و سلبی نیست؟    
   
 
یا مصوبات شورای فرهنگ عمومی افراطی نیست؟ شورای فرهنگ عمومی
شورای فرهنگ عمومی چند هفته قبل مصوبه ای را با این عنوان به تصویب رساند:که هر گونه آیین های تجلیل از نخبگان گنابادی باید دارای مجوز باشد.

که برای سامان دادن به برنامه های فرهنگی و پرهیز از سیاسی بازی ها امری مثبت تلقی می شود.

اما چه چیز باعث شده است که چنین مصوبه ای به تصویب برسد؟

ضرورت تصویب چنین طرحی چه مسئله ای بوده است؟

چرا در سالیان قبل این اقدام صورت نگرفت؟

در کنار این مصوبه، چرا از وظایف خودِ شورای فرهنگ عمومی در این زمینه حرفی به میان نیامد؟

چرا شورای فرهنگ عمومی تنها کار سلبی می کند؟

آیا این گونه مصوبات سوءاستفاده از قدرت بلامنازع شورای فرهنگ عمومی در شهرستان نیست؟

آیا با حذف نام های بیگانه از سر در مغازه های مردم و یا تحت فشار قرار دادن خیرین در امر تجلیل از نخبگان می توان مصوبه شورای فرهنگ عمومی روی آن گذاشت؟

چرا با محدود کردن خیرین در این زمینه، شاخصه های پیشرفت فرهنگی شهرمان را کاهش می دهند؟

شاید از لحاظ مواضع سیاسی، تفکرات بعضی از آقایان با مسئولین همراه نباشد، اما نباید یک ایده ی صرفا فرهنگی را طوری روی آن زوم کرد که باعث دلزدگی این اشخاص شود.

هر چند که این افراد با این تفکرات، برای شخص و یا اشخاصی این فعالیت ها را انجام نمی دهند که باعث دلزدگی آن ها از آن کار شود، اما به طور واضح معلوم است که این مصوبه، مقابله با اقدام انجام شده از سوی شخصی است که به قول خودش تنها یک تجلیل ساده ایست که از دل برآمده و بر دل نشسته است.

البته این نکته را نیز باید مورد توجه قرار داد که در یک نشست کاملا فرهنگی اجتماعی نباید دیالوگ های سیاسی از آن شنیده شود که متاسفانه در این رخداد فرهنگی این دیالوگ ها شنیده شد که باید از این گونه اظهارات اجتناب کرد.

نفس چنین مصوبه ای شاید خوب باشد، اما در گام بعدی پیشنهاد می شود که شورای فرهنگ عمومی نیز مصوبه ای تحت عنوان تجلیل از خیرین در امر تجلیل از نخبگان فرهنگی، علمی، ورزشی و اجتماعی داشته باشد.

با تصویب این طرح به چند هدف میرسیم

1- این طرح باعث می شود که روحیه ی تجلیل از نخبگان نه تنها در یک شخص به طور انحصاری باشد، بلکه خیرین زیادی نیز در این راه گام بر می دارند.

2- با تصویب این طرح باعث می شود که در طول یک سال شاید از 100 نفر از نخبگان گنابادی تجلیل شود بدون آن که شورای فرهنگ عمومی خودش هزینه ای را صرف کند و روحیه نخبه پروری نیز افزایش می یابد

3- این طرح کمک می کند تا افراد مستعد نیز تشویق شده و سطح رقابت در بین نخبگان نیز جهت نجلیل از آن ها بالا رود.

داریم به مصوبات سلبی و افراطی شورای فرهنگ عمومی عادت می کنیم، انتظاری که می رود این است که جهت تصویب بعضی از مصوبات،از حضور کارشناسان فرهنگی و مشاوران در زمینه های مربوطیه استفاده کنند.

مرتضی برادران



:: موضوعات مرتبط: محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1324
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 دی 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

مراسم سالگرد تولد بهلول گنابادي در زادگاهش برگزار شد

همزمان با شب يلدا، يكصدويازدهمين سالگرد تولد بهلول گنابادي با حضور احمدتوكلي در روستاي بيلند شهرستان گناباد برگزار شد.

 
جلسات قرآن خانگي مي‌تواند در ترويج سبك زندگی اسلامی اثرگذار باشد

امام جمعه گناباد گفت: بهترين برنامه امروزه برای صله رحم جلسات قرآن و روضه‌خوانی خانوادگی است به ويژه اينكه بدون تشريفات برگزار شود.

 
دو گنابادي به مرحله منطقه ای جشنواره قصه گویی راه يافتند

در شانزدهمین جشنواره بین المللی قصه‎گویی دو بانوي گنابادي موفق به كسب رتبه‎هاي برتر شده و به مرحله منطقه اي راه يافتند.

 
گفتمان دينی در دبيرستان سما گناباد برگزار شد

گفتمان دينی با موضوع نماز و معنويت با حضور امام جمعه و رئيس اداره تبليغات اسلامی در دبيرستان دخترانه سما گناباد برگزار شد.

 
پيكر دو شهيد گمنام عمليات خيبر در گناباد تشييع شد

همزمان با سراسر كشور و در سالروز شهادت حضرت رقيه(س) مراسم تشييع و تدفين دو شهيد گمنام، 29 آذرماه در گناباد برگزار شد.

 
گزارش تصويري تشييع و تدفين شهداي گمنام در گناباد

مراسم تشييع و تدفين دو تن از شهداي گمنام چهارشنبه 29آذرماه در گناباد برگزار شد

 
اقدام مؤسسه خيريه ثامن الحجج (ع) جهت رفع بلا از شهرستان

اين مؤسسه براي رفع اين بلاها از شهرستان در نظر دارد يك يا چند رأس احشام را به دور شهر گردانيده و آنرا ذبح نمايد.

 


 

 


 
شورای فرهنگ عمومی گناباد: آیینهای اهدای جوایز به نخبگان باید مجوز دار باشد

شورای فرهنگ عمومی شهرستان گناباد برگزاری هر گونه مراسم تجلیل از نخبگان را در این شهرستان منوط به دریافت مجوز از این شورا  کرد.

 
استقبال رسمی و نظامی از دو شهید گمنام دفاع مقدس در گناباد برگزار شد

آئین استقبال رسمی و نظامی از پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس با حضور مقامات اداری و نظامی شهرستان گناباد در مزار علامه بهلول گنابادی و پنج شهید گمنام مدفون در این مزار برگزار شد.

 
 

بگذار که به یادآورم که میدان جهاد عوض شده‏است و تو در این میدان، در ذهن من بتی نیستی که هر روز از کنار مزارت بگذرم بی‏آنکه بیاندیشم که جسم تو چرا در این مکان جای گرفته است.

 

 

 
تقدير از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامي گناباد برگزار شد

مراسم تقدير از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامي گناباد با حضور جمعي از اساتيد، دانشجويان و مسوولان شهرستان در سالن علامه بهلول برگزار شد.

 
مراسم گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد
اين مراسم با حضور ائمه جمعه گناباد،خضري و کاخک،فرماندار، مسئولين ادارات و مدیران،روحانيون و طلاب حوزه های علميه، روسا،اساتيد و دانشجويان مراکز آموزش عالي گناباد برگزار شد.
 
دو عکاس گنابادی به پنجمين جشنواره ملي نماز و نيايش راه یافتند

56عكس از 43 عكاس /راه يافتگان بخش مسابقه عكس جشنواره نماز و نيايش معرفي شدند.

 

 


 
جشنواره سازه هاي ماكاروني در گناباد

اولين جشنواره سازه هاي ماكاروني در دانشگاه پيام نور مركز گناباد برگزار شد.

 

جلسه هم‌انديشی مديران مراكز، موسسات و خانه‌های قرآن گناباد برگزار شد.




:: موضوعات مرتبط: محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1271
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : شنبه 2 دی 1391 | نظرات ()