نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 722
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

طی مراسم با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ، موسی الرضا صائمی فرد به عنوان فرماندار جدید گناباد معرفی و از تلاش های سید جواد محمدی در کسوت سرپرست فرمانداری گناباد تجلیل شد.

 

به گزارش خبرنگار پايگاه خبري نوقاب ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: رویکرد دولت یازدهم فقط معیشت نیست بلکه در حوزه های اجتماعی و دینی نیز سعی دارد خانواده سالم و دیندار در ایران شکل بگیرد.

سید محسن صادقی در آئین معارفه فرماندار جدید گناباد افزود: علی رغم همه محدودیت ها و تعهداتی که دولت پیشین برای دولت یازدهم برجای گذاشته است، دولت عزم جدی در حوزه اجتماعی دارد و مهمترین چالش دولت، توسعه حوزه های اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه رفاه اجتماعی، پایداری اجتماعی را ایجاد می کند، خاطرنشان کرد: هدف راهبردی دولت یازدهم، ایجاد جامعه ای دین دار، راستگو و مبتنی بر کسب روزی حلال است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: گردش مدیریت در نظام مردم سالار دینی بر اساس رای مردم صورت می گیرد.

وی همچنین گفت: فرماندار یک منصب حاکمیتی می باشد که عهده دار اجرای سیاستهای دولت است.

وی همچنین اظهارداشت: اعتباری که به شهرستان گناباد اختصاص یافته با تمام مشکلاتی که دولت تدبیر امید داشته نسبت به سالهای 19 و 92 افزایش یافته لذا امید است که 100 درصد تخصیص یابد.

وی انتخابات سال ۱۳۹۲ را پشتوانه دولت یازدهم قلمداد نمود و افزود: تیم مذاکره کننده ایران با پشتیبانی آرای مردم، قدرت چانه زنی در مذاکرات پیدا نموده اند و این قدرت سبب عقب نشینی غربی ها از خواسته های خودشان شده است.

دکتر صادقی تاکید کرد: به رغم تلاش دشمنان ایران اسلامی برای عدم موفقیت ایران در انرژی هسته ای، ما جشن هسته ای خود را با یک نتیجه پیروز و مبتنی بر عزت خواهیم گرفت.

وی در خصوص رویکرد دولت یازدهم برای انتخاب فرمانداران گفت: رویکرد دولت یازدهم برای انتخاب فرمانداران بر اساس توانمندی و قدرت اداره تمامی بخش های شهرستان می باشد.

صادقی با اشاره به اینکه صائمی فر نیروی معتدلی است، خاطرنشان کرد: آقای صائمی فر سابقه ۲۸ سال مدیریت در بخش های متعدد ازجمله مراکز آموزش عالی، بخشداری و استانداری استان خراسان رضوی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی توسعه حوزه فرهنگی کشور را یکی دیگر از رویکردهای دولت یازدهم قلمداد نمود و خاطرنشان کرد: در حاضر حدود ۴۵ میلیون کاربر ایرانی از فضای مجازی استفاده می کنند و انجام اقدامات فرهنگی در این حوزه ضروری است.

امام جمعه شهر کاخک نیز در ابتدای این مراسم گفت: خوشبختانه در بین مسوولین و مردم گناباد همدلی خوبی وجود دارد و امورات شهرستان نیاز به کار و تلاش و پیگیری جهادگونه از سوی مسوولین دارد.

حجت الاسلام ولی الله خاکشور ادامه داد: متأسفانه مردم شهرستان گناباد همانند اکثر شهرهای استان، از خشکسالی های پی در پی آسیب های جدی دیده اند و باید از سوی دولت به شهرستان های دچار آسیب شده توجه گردد تا از سیل عظیم مهاجرت به شهرهای بزرگ جلوگیری شود.

 

نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئله پارتی بازی در شأن نظام ما نیست و نباید در ادارات روابط حکمفرما باشد.

حجت‌الاسلام دکتر محمد رجایی در آیین معرفی فرماندار جدید گناباد افزود: ادارات باید به گونه ای مدیریت شوند که هر کس از هر جائی آمد کارش به خوبی انجام شود و مردم با دل خوش برگردند.

نماینده مردم شهرستان های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: روانسازی جریانات اداری و افزایش رضایتمندی مردم باید در اولویت کارها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه باید ضابطه به جای رابطه بنشیند ، تصریح کرد: برای یک کشور اسلامی نامناسب است که همه در یک اداره برای انجام کار خود دنبال آشنا بگردند.

این نماینده مجلس همچنین گفت: باید سعی شود در انتخاب مدیریت‌ها باید نگاه سیاسی و جناحی را در پیش برد امور کنار گذاشت و ضوابط بر روابط مقدم باشد.

وی ادامه داد: در شهرستان گناباد وفاق و همدلی خوبی بین مسوولین و مردم وجود دارد و کار کردن در چنین شهرستانی نیز راحت ‌تر است.

رجائی افزود: اگر همه مسوولان یک هدف و نیت یعنی خدمت به مردم و جامعه را مدنظر داشته باشند، هرگز اختلاف و تفرقه به وجود نمی‌آید.

وی بیان کرد: شهرستان گناباد یک شهر دانشگاهی و فرهنگی است که وجود 12 مرکز آموزش عالی و چهار حوزه علمیه حکایت از این امر دارد.

نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی افزود: این در حالی است که 20 تا 25 درصد مردم این شهرستان را دانشجویان تشکیل می‌دهند.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که فرماندار جدید بتواند گام‌های بلندی را در راستای پیشرفت و تعالی شهرستان و مردم بردارد.

 

فرماندار جديد گناباد گفت: این آب و خاک گناباد بوسیدنی است و کار کردن در دیار شگفتی روزگار علامه بهلول گنابادی افتخار من است.

موسی الرضا صائمی فرد در مراسم معارفه خود گفت: در کارهای مدیریتی 6 بخش مهم وجود دارد که سه بخش اولیه آن مدیریت اجرایی و سه بخش دیگر آن مدیریت نظارتی می باشد که متاسفانه در حال حاضر در بحث مدیریت نظارتی دچار ضعف هستیم.

وی با اشاره به قدمت 7 هزار ساله شهرستان گناباد گفت: کشورهایی که ادعای کدخدایی جهان را دارند پیشینه وجودشان کمتر 300 سال است.

فرماندار جديد گناباد افزود: بر این اساس قدمت چند هزار ساله ی گناباد خیلی افتخار دارد و این موضوع تکلیف ایجاد می کند که چرا گردشگران از سراسر جهان خیره نیستند تا از نزدیک شاهد این قدمت کهن در شهرستان باشند.

وی قدمت تاریخی قنات را نشانه آینده نگری نسل گذشته برای نسل حاضر دانست و اظهار داشت: تعامل در هر کاری سازندگی می آورد، بی منت و با افتخار سمت فرمانداری گناباد را قبول می کنم و امیدوارم با همکاری و همدلی مردم و مسوولین بخصوص نماینده محترم شهرستان بتوانیم با قدرت کار را پیش ببریم.

آ



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 625
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

عضو شورای ملی زعفران در گفت و گو با قدس مطرح کرد؛

 

زعــــفران؛ کاهش 30 درصدی تولید، افزایش 30 درصدی قیمت

 

معتمدی: قدس ویژه خراسان - عضو هیأت رئیسه شورای ملی زعفران ایران در خصوص وضعیت بازار داخلی خرید و فروش زعفران اظهار داشت:بازار اکنون در آرامش بسر می برد و هیچ گونه تنشی دیده نمی شود، ...

 در حالی که در برخی مقاطع یکسری دلالان با پولهای سرگردان به هنگام فصل برداشت طلای سرخ وارد این بازار شده و با امید بدست آوردن  سود هنگفت، این بازار را دچار التهاب می کردند.

علی حسینی در گفت و گو با خبرنگار ما افزود:این افراد به دلیل اینکه سود مد نظر خود را از این بازار بدست نیاوردند اکنون کنار نشستند و دچار شک و تردید برای ورود به این بازار شدند.

وی با بیان اینکه یکسری شایعه و اطلاعات غلط توسط این افراد پراکنده می شد،اضافه کرد:همین موضوع باعث می شد افراد دارای پولهای سرگردان به امید رسیدن به سود زیاد نسبت به خرید زعفران اقدام کردند تا در زمان نیاز با قیمت بالاتری آن را بفروش رسانند، اما در عمل متوجه شدند زعفران بیش از نیاز تقاضای بازار است و باید به خارج صادر شود، بنابراین به سود مد نظر خود نرسیدند.

وی تأکید کرد: زعفران چیزی نیست که کسی آن را خریداری کند تا در زمان کمبود بفروشد، زیرا نیازمند پول زیادی است.

 وی با اشاره به ضرورت ایجاد بانک زعفران، افزود: افرادی که این محصول استراتژیک را به صورت انبوه خریداری می کنند، در سقوط قیمت این کالا تنش ایجاد می‌کنند که در واقع ندانسته وارد این بازار می شوند، چرا که تجربه نشان می‌دهد نمی توان چندان بر روی این بازار حساب بازکرد، به این دلیل که زعفران محصول و کالای صادراتی است.

*قیمت 4 تا 5 میلیونی

مجری طرح ارتقای کیفیت و شناسنامه دار شدن زعفران ایران در خصوص قیمت فعلی طلای سرخ در بازار داخلی اظهار داشت:در حال حاضر بسته به نوع کیفیت زعفران تولید شده، قیمت آن در بازار داخلی بین چهار میلیون و 400  تا پنج میلیون تومان به فروش می رسد، هرچه کیفیت زعفران تولید شده بیشتر و بالاتر باشد، نرخ آن نیز افزایش می یابد.

حسینی درباره نرخ صادراتی این محصول نیز یادآورشد: قیمت زعفران در بازارهای صادراتی ،رقابتی است. از هزارو 500 تا دو هزار دلار باز هم بسته به  نوع کیفیت و شرایط عرضه،نرخ برابری ریال با ارز  و دیگر مؤلفه‌ها نظیر نوع بسته بندی به فروش می رسد.

وی ادامه داد:هرچه زعفران در بسته بندی شکیل تر و نیز با حجم ریزتر عرضه شود، قیمت آن نیز بیشتر است، بویژه اینکه بازار هدف نیز دورتر از کشور عرضه کننده باشد.

*کاهش 30 درصدی تولید زعفران در خراسان جنوبی و رضوی

وی در خصوص میزان برداشت زعفران در سال جاری نیز تصریح کرد:طبق آمارهای وزارت جهاد کشاورزی بیش از 83 هزار هکتار در خراسان رضوی و جنوبی به کشت زعفران اختصاص دارد که در سال گذشته در هر هکتار 5/3 کیلوگرم  و در مجموع 270 تن زعفران برداشت شد.

وی یادآورشد:امسال بر اساس اطلاعات جهاد کشاورزی حدود 30 درصد تولید در برخی شهرستانها کاهش داشته که طبق این آمار سطح برداشت از هر هکتار 5/2 کیلو است.

وی افزود: در مجموع رقم برداشت کلی در حد 200 تن است که البته بازهم  از میزان تقاضای صادراتی زعفران بیشتر است.

وی با بیان اینکه میزان صادرات زعفران، سالانه 140 تن است، گفت:در بهترین شرایط این رقم به 180 تن رسیده است.

*افزایش 20 تا 30 درصدی قیمت

وی درباره نقش کاهش تولید بر قیمت زعفران خاطر نشان کرد:البته این کاهش تولید بر نرخ این محصول استراتژیک بی تأثیر نیست و 20 تا 30 درصد نسبت به نرخ آن در سال گذشته گران تر شده است.

وی گفت:البته به طور 100 درصد نمی توان گران شدن قیمت زعفران در سال جاری را مربوط به کاهش میزان تولیدآن دانست، به طوری که همانند سایر اقلام و محصولات دیگر که هر ساله بهای آن افزایش می یابد، زعفران هم از این قاعده مستثنا نیست.

عضو هیأت رئیسه شورای ملی زعفران ایران تصریح کرد:زعفران، کالایی وابسته به صادرات است، بنابراین خیلی از مؤلفه‌ها از جمله نرخ حمل و نقل که اکنون بسیار بالاست و هزینه بازاریابی بر روی قیمت آن تاثیر گذار است.

وی درباره وضعیت صادرات طلای سرخ نیز اظهار داشت:در حال حاضر صادرات زعفران در مقایسه با سال گذشته وضعیت بهتری دارد و این مسأله به خاطر شفاف سازی در بخش صادرات است که باعث شده صادرکنندگان با امنیت بیشتری بازارهای هدف را رصد کنند که انتظار می رود این وضعیت ادامه و مناسب تر نیز شود.

وی در این خصوص که در حال حاضر مهمترین مشکل بازار صادراتی زعفران چیست،گفت:توسعه صادرات زعفران به عواملی نیازمند است که یکی از آنها هزینه سنگین بازاریابی،حمل و نقل و اطلاع رسانی در دنیاست.در حال حاضر بازارهای هدف زعفران ایران کمتر از 50 کشور است، در حالی که حداقل 100 کشور ازاین بازار دور هستند و هنوز دسترسی به زعفران ایران ندارند.

حسینی با اشاره به هزینه بسیار بالای بازاریابی صادرات گفت:تأمین این هزینه ها از عهده بخش خصوصی خارج است و همانند دیگر کشورهای موفق در امر صادرات مانند چین ،دولت باید در این حوزه ورود یابد و بستر را فراهم سازد.

*تولید 100 درصد فله ای

وی در این خصوص که چه میزان از زعفران تولید شده از زمان تولید تا برداشت و فروش به شکل ساماندهی شده و خارج از چارچوب کشت سنتی است،گفت:زعفران تولید شده توسط کشاورزان 100 درصد فله ای است و به صورت تدریجی و به تناسب نیاز مالی محصول تولید را به بازار عرضه می کنند.

وی ادامه داد:از آنجایی که قیمت این محصول بالاست و مانند رب نیست که کارخانجات در فصل برداشت گوجه، تمام آن را خریداری تا در زمان نیاز به بازار عرضه کنند و کارخانجات هم بیشتر از یک تن توان خرید ندارند، ضمن اینکه خود تولید کننده هم حاضر نیست تمام محصول را یکجا بفروش رساند، بنابراین استمرار خرید و فروش آن در طول سال است.



:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , اقتصادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 863
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری,

که تو از پنجره اش پای به قلب    من دیوانه نهادی,

تو کجا؟

کوچه کجا؟

پنجره باز کجا؟

من کجا ؟

     عشق کجا؟

طاقت آغاز کجا؟

تو به لبخند و نگاهی ,

من دلداده به آهی,

بنشستیم

تو در قلب و

من خسته به چاهی ...گنه از کیست ؟

ار آن پنجره باز ؟

از آن لحظه آغاز ؟

از آن چشم گنه کار ؟

از آن لحظه دیدار ؟

کاش می شد گنه پنجره و لحظه و چشمت  ,

همه بر دوش بگیرم

جای آن یک شب مهتاب,

تو را سخت در آغوش بگیرم



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 745
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

سال 1388 شمسی که بنوعی باید نام انرا سال (بگم بگم) گذاشت سال خوبی برای کشور ما ومردم ایران نبود . انتخابات با همه تلخ وشیرینی هایش گذشت  ونتیجه آن اعلام شد .مردم شهرهای بزرگ مثل تهران واصفهان ومشهد وتبریز وشیراز وکرمان ورشت وارومیه واهواز وکرج وبابل وساری وزاهدان وحتی شهرهای متوسط با توجه به شرایط تبلیغاتی حاکم در این شهرها  انتظار پیروزی مهندس موسوی را داشتند واین بر اساس مشاهدات مردم این شهرها دور از ذهن هم نبود.وقتی کارناوال تبلیغاتی جناب مهندس موسوی از حدود سه راه اب وبرق مشهد تا میدان تقی آباد کشیده شود که من به عینه شاهد آن بودم.مسلما انتظاراولیه من پیروزی مهندس موسوی در انتخابات است.اما حقیقت اینست که در شهرستانهای متوسط،کوچک وروستاها روند این هواداری برعکس بود.بعنوان مثال اگر جناب مهندس موسوی در تهران 70 درصد  رای را به خود اختصاص داده است.در گناباد  30 درصد ارا را کسب نموده است.این در حالیست که تهران ومشهد هم شمال وجنوب دارد.اگر فرض را براین بگیریم که در این شهرهاترکیب  جمعیت به صورت 50% است وبین شمال ،مرکز وجنوب یک تعادل نسبی وفکری وجود دارد (که البته امار این موضوع را تائید نمیکند).میتوان گفت که نیمی از شرکت کنندگانبهحمدی نژاد ونیمی به موسوی رای داده اند.جدول زیر ترکیب ارا استانی را نشان میدهد.این جدول بر اساس استدلال تا حدود زیادی این مهم را تایید میکند.استان های خراسان ها وقم ،قزوین وچهار محال بختیاری وسمنان وزنجان  وکهکیلویه وبویراحمد وحتی خوزستان ارا 30%موسوی و70% احمدی نژاد است.تعدادی از استانها نسبت پنجاه پنجاه ودر دو استان سیستان وبلوچستان وآذربایجان غربی به نفع مهندس موسوی است.در شهرستان گناباداین ترکیب 29 به 71 به نفع احمدی نژاد بود.

 ردیف     نام شهرستان     آراء ماخوذه          احمدی نژاد         رضایی   کروبی    موسوی

                   گناباد             ۵۱۸۴۲                 ۳۷۸۱۱               ۵۴۴       ۹۷۲       ۱۲۲۴۷   

با این امار  وشرایط بوجود امده در سال 88  میتوان گفت که تقلب به شکل کلی  در انتخابات ایران بی معنی است وامکان چنین اتفاقی ناچیز است.  باتجربه حضور متعدد در انتخابات بعنوان مجری به جرات میتوانم بگویم وضعیت حوزه ها وصندوقها بگونه ایست که جابجایی یک رای هم به سختی امکان پذیر است.مگر این اتفاق قبل از اخذ رای بیفتد وافراد یا گروهی اعمال نفوذ کنند. لذا مردم وبرخی از مخالفان  ومعترضان  وجوانان بعد از انتخابات بنوعی  متعجب وشوکه شدند وهضم نتیجه در روزهای اول برایشان مشکل مینمود وبه خیابانها امدند.اما در 9 دی وقتی دیدند به بهانه انتخابات دشمن وارد گود شده اب پاکی بر روی دست مخالفان ومعاندان ریختند. وصد البته بگم بگم ها وحرکات جلف وسخیف رئیس جمهور منتخب وهوچی گریها وبی احترامی های  ومنم منم های طرفین نیز در این ماجرا بی تاثیر نبود.چطور همه شعار موسوی موسوی سر دادند واحمدی نژاد انتخاب شد.دلیل اصلی ان مواجهه قطبی شمال وجنوب دارا وندار  ومحروم وبرخوردار بود.احمدی نژاد در واقع رئیس جمهور  منتخب شهرستانها وروستاها  بود.ومملو از شعارهای عدالت گستری ومحرومیت زدایی وکاهش اختلاف طبقاتی که البته در8سال  محقق نشد که هیچ بلکه فاصله  طبقاتی را چندین برابر کرد.اما بهر حال رای اگر مبنای کارست نتیجه انهم باید محترم باشد. بنظر می رسد شکل ماهوی انتخابات در ایران نیاز به بازنگری  اصلاح دارد.یا حق

نتایج نهایی دهمین دورهٔ انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران به تفکیک استان در زیر آمده‌است. رنگ سبز در جلوی هر استان، نشان از پیروزی نامزد موردنظر در آن استان است.

نام استانکل آرای مأخوذهباطلهٔ مأخوذهآرای صحیحاحمدی‌نژادرضاییکروبیموسوی
آذربایجان شرقی ۲٬۰۱۰٬۳5۰ ۱۷٬۲۰۵ ۱٬۹۹۳٬۱۳۵ ۱٬۱۳۱٬۱۱۱ ۱۶٬۹۲۰ ۷٬۲۴۶ ۸۳۷٬۸۵۸
آذربایجان غربی ۱٬۳۳۴٬۳۵۶ ۲۰٬۰۹۴ ۱٬۳۱۴٬۲۶۲ ۶۲۳٬۹۴۶ ۱۲٬۱۹۹ ۲۱٬۶۰۹ ۶۵۶٬۵۰۸
اردبیل ۶۴۲٬۰۰۵ ۴٬۳۷۲ ۶۳۷٬۶۳۳ ۳۲۵٬۹۱۱ ۶٬۵۷۸ ۲٬۳۱۹ ۳۰۲٬۸۲۵
اصفهان ۲٬۶۳۷٬۴۸۲ ۲۵٬۱۶۳ ۲٬۶۱۲٬۳۱۹ ۱٬۷۹۹٬۲۵۵ ۵۱٬۷۸۸ ۱۴٬۵۷۹ ۷۴۶٬۶۹۷
ایلام ۳۱۲٬۶۶۷ ۳٬۴۹۵ ۳۰۹٬۱۷۲ ۱۹۹٬۶۵۴ ۵٬۲۲۱ ۷٬۴۷۱ ۹۶٬۸۲۶
بوشهر ۴۹۳٬۹۸۹ ۶٬۱۹۳ ۴۸۷٬۷۹۶ ۲۹۹٬۳۵۷ ۷٬۶۰۸ ۳٬۵۶۳ ۱۷۷٬۲۶۸
تهران ۷٬۵۲۱٬۵۴۰ ۱۱۵٬۷۰۱ ۷٬۴۰۵٬۸۳۹ ۳٬۸۱۹٬۴۹۵ ۱۴۷٬۴۸۷ ۶۷٬۳۳۴ ۳٬۳۷۱٬۵۲۳
چهارمحال و بختیاری ۴۹۵٬۴۴۶ ۲٬۹۵۳ ۴۹۲٬۴۹۳ ۳۵۹٬۵۷۸ ۲۲٬۶۸۹ ۴٬۱۲۷ ۱۰۶٬۰۹۹
خراسان جنوبی ۳۸۳٬۱۵۷ ۱٬۹۲۰ ۳۸۱٬۲۳۷ ۲۸۵٬۹۸۴ ۳٬۹۶۲ ۹۲۸ ۹۰٬۳۶۳
خراسان رضوی ۳٬۱۸۱٬۹۹۰ ۲۴٬۲۴۹ ۳٬۱۵۷٬۷۴۱ ۲٬۲۱۴٬۸۰۱ ۴۴٬۸۰۹ ۱۳٬۵۶۱ ۸۸۴٬۵۷۰
خراسان شمالی ۴۶۴٬۰۰۱ ۳٬۰۷۲ ۴۶۰٬۹۲۹ ۳۴۱٬۱۰۴ ۴٬۱۲۹ ۲٬۴۷۸ ۱۱۳٬۲۱۸
خوزستان ۲٬۰۳۸٬۸۴۵ ۲۸٬۰۲۲ ۲٬۰۱۰٬۸۲۳ ۱٬۳۰۳٬۱۲۹ ۱۳۹٬۱۲۴ ۱۵٬۹۳۴ ۵۵۲٬۶۳۶
زنجان ۵۸۵٬۷۲۱ ۵٬۱۸۱ ۵۸۰٬۵۴۰ ۴۴۴٬۴۸۰ ۷٬۲۷۶ ۲٬۲۲۳ ۱۲۶٬۵۶۱
سمنان ۳۸۳٬۳۰۸ ۳٬۷۹۰ ۳۷۹٬۵۱۸ ۲۹۵٬۱۷۷ ۴٬۴۴۰ ۲٬۱۴۷ ۷۷٬۷۵۴
سیستان و بلوچستان ۹۸۲٬۹۲۰ ۵٬۵۸۵ ۹۷۷٬۳۳۵ ۴۵۰٬۲۶۹ ۶٬۶۱۶ ۱۲٬۵۰۴ ۵۰۷٬۹۴۶
فارس ۲٬۵۲۳٬۳۰۰ ۱۸٬۳۶۲ ۲٬۵۰۴٬۹۳۸ ۱٬۷۵۸٬۰۲۶ ۲۳٬۸۷۱ ۱۶٬۲۷۷ ۷۰۶٬۷۶۴
قزوین ۶۹۲٬۳۵۵ ۶٬۰۸۴ ۶۸۶٬۲۷۱ ۴۹۸٬۰۶۱ ۷٬۹۷۸ ۲٬۶۹۰ ۱۷۷٬۵۴۲
قم ۵۹۹٬۰۴۰ ۹٬۵۰۵ ۵۸۹٬۵۳۵ ۴۲۲٬۴۵۷ ۱۶٬۲۹۷ ۲٬۳۱۴ ۱۴۸٬۴۶۷
کردستان ۶۱۰٬۷۵۶ ۱۲٬۲۹۳ ۵۹۸٬۴۶۳ ۳۱۵٬۶۸۹ ۷٬۱۴۰ ۱۳٬۸۶۲ ۲۶۱٬۷۷۲
کرمان ۱٬۵۰۵٬۸۱۴ ۱۰٬۱۲۵ ۱٬۴۹۵٬۶۸۹ ۱٬۱۶۰٬۴۴۶ ۱۲٬۰۱۶ ۴٬۹۷۷ ۳۱۸٬۲۵۰
کرمانشاه ۹۸۳٬۴۲۲ ۱۳٬۶۱۰ ۹۶۹٬۸۱۲ ۵۷۳٬۵۶۸ ۱۱٬۲۵۸ ۱۰٬۷۹۸ ۳۷۴٬۱۸۸
کهگیلویه و بویراحمد ۳۶۸٬۷۰۷ ۲٬۹۹۲ ۳۶۵٬۷۱۵ ۲۵۳٬۹۶۲ ۸٬۵۴۲ ۴٬۲۷۴ ۹۸٬۹۳۷
گلستان ۸۶۹٬۴۵۳ ۱۲٬۳۵۲ ۸۵۷٬۱۰۱ ۵۱۵٬۲۱۱ ۵٬۹۸۷ ۱۰٬۰۹۷ ۳۲۵٬۸۰۶
گیلان ۱٬۴۸۳٬۲۵۸ ۱۱٬۶۷۴ ۱٬۴۷۱٬۵۸۴ ۹۹۸٬۵۷۳ ۱۲٬۰۲۲ ۷٬۱۸۳ ۴۵۳٬۸۰۶
لرستان ۹۶۴٬۲۷۰ ۸٬۳۲۹ ۹۵۵٬۹۴۱ ۶۷۷٬۸۲۹ ۱۴٬۹۲۰ ۴۴٬۰۳۶ ۲۱۹٬۱۵۶
مازندران ۱٬۹۱۹٬۸۳۸ ۱۵٬۵۷۱ ۱٬۹۰۴٬۲۶۷ ۱٬۲۸۹٬۲۵۷ ۱۹٬۵۸۷ ۱۰٬۰۵۰ ۵۸۵٬۳۷۳
مرکزی ۷۸۵٬۹۶۱ ۷٬۸۹۲ ۷۷۸٬۰۶۹ ۵۷۲٬۹۸۸ ۱۰٬۰۵۷ ۴٬۶۷۵ ۱۹۰٬۳۴۹
هرمزگان ۷۴۳٬۰۲۴ ۵٬۶۸۳ ۷۳۷٬۳۴۱ ۴۸۲٬۹۹۰ ۷٬۲۳۷ ۵٬۱۲۶ ۲۴۱٬۹۸۸
همدان ۱٬۰۱۹٬۱۶۹ ۹٬۸۱۶ ۱٬۰۰۹٬۳۵۳ ۷۶۵٬۷۲۳ ۱۳٬۱۱۷ ۱۲٬۰۳۲ ۲۱۸٬۴۸۱
یزد ۶۰۹٬۸۵۶ ۵٬۹۰۸ ۶۰۳٬۹۴۸ ۳۳۷٬۱۷۸ ۸٬۴۰۶ ۲٬۵۶۵ ۲۵۵٬۷۹۹
مجموع ۳۹٫۱۶۵٫۱۹۱ ۴۰۹٬۳۸۹ ۳۸٬۷۵۵٬۸۰۲ ۲۴٬۵۲۷٬۵۱۶ ۶۷۸٬۲۴۰ ۳۳۳٬۶۳۵ ۱۳٬۲۱۶٬۴۱۱


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , 30 یا سی و30یا صد , ,
:: بازدید از این مطلب : 1048
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

 بهار-بيست دات كام   تصاوير زيبا سازی وبلاگ    www.bahar22.com



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 737
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

امام حسن (ع) : سه چيز مردم را هلاك ميكند : تكبر ، حرص و حسد . چون تكبر دين انسان را از بين مي برد و شيطان هم به واسطه تكبر ملعون و منفور شد ، و حرص دشمن نفس انسان است و حضرت آدم به سبب حرص از بهشت رانده شد ، و حسد راهبر بدي و بدبختي است و به سبب حسد قابيل برادرش هابيل را كشت . هلاك الناس في ثلاث : الكبر والحرص والحسد ، فالكبر هلاك الدين وبه لعن ابليس، والحرص عدو النفس وبه اخرج آدم من الجنة ، والحسد رائد السوء ومنه قتل قابيلهابيل . بحار الانوار ، ج 78 ، ص 111



:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 761
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 697
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , محلی-منطقه ای , 30 یا سی و30یا صد , ,
:: بازدید از این مطلب : 1003
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 710
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 704
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 8 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 762
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 7 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

امسال اربعین شهادت امام حسین(ع)جمعیت زیادی از سراسر کشور برای زیارت کربلا ونجف وشرکت در پیاده روی  به عراق رفتند.از شهرستان گناباد هم خیل عظیمی از عشاق  کربلایی شدند. نکته مهم واساسی این سفر معنوی این بوده که هرکس ازاین سفر برمیگشت از روی باز وخدمت خالصانه شیعیان عراق به زوار امام حسین(ع) سخن میراند .تا حدی که حتی باورش هم در برخی موارد مشکل مینمود.بعنوان مثال یکی از زوار تعریف میکرد که در مسیر افراد زیادی  زخم پای زوار پیاده را  درمان وخستگانرا  تیمار میکردند.شتشوی البسه زیر وماساژ پا وبوسیدن پای زوار پیاده امامان معصوم  ودعوا بر سر پذیرایی از مردم ایران  کار کوچکی نیست.در اختیار گذاشتن منزل به رایگان و تهیه غذای رایگان وشتشو واستحمام زوار   به رایگان فقط اثر عشق واقعی به ائمه است وخوبست مردم ما وبیشتر ،ما خراسانی ها وبخصوص مشهدیها ی عزیز یاد بگیرند وزوار را نقره داغ نکنند.که خاطر زیارت امام رضا (ع)برای زائران شیرین بماند.انشالله



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 720
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 912
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 836
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

انسانها در مسیر زندگی خودشان با مسائل متعدد ومتنوعی روبرو میشوند که بسته به شرایط خوب بد واغلب متوسط   یا همان خنثی است ..بسیاری از این اتفاقات که ما بعنوان خاطره یاد میکنیم ممکن است برای   ادمی  به قیمت جانشان، مالشان یا ابرویشان تمام شود. مواردی مانند تصادفات  منجر به مرگ در جاده ه ها،مرگ عزیزان ونزدیکان،ورشکستکی مالی  و خیانت  وتجاوز  از بارز ترین آنهاست که اغلب به عنوان خاطرات تلخ از ان یاد میکنیم.اما عکس این موضوع نیز صادق است.اتفاقات خوشایند وشادی افرینی در طول عمر انسان اتفاق می افتد که مایه شور وشادی وشعف است.تولد  اولاد،ازدواج،موفقیتهای مالی وکاری،صاحب خانه شدن،ماشین دار شدن،از مهمترین خاطرات خوب ومفرح است.البته بسته به سن واوضاع مالی این اتفاقات مقیاس بندی میشود مثلا برای یک کودک د وسه ساله خرید  یک  خوراکی یااسباب بازی کوچک بهترین خاطره است.اما برای یک جوان  مجردیک سفر تفریحی به قبرس یا تایلند؟! شیرین تر است.در مقابل برای یک پیرمرد یا پیر زن زیارت کربلا ومکه وسایر اماکن مذهبی بزرگترین امال است.بهر صورت این فرصتها از دست همه کسانی که وارد این دنیا میشوند  خارج میشود.پس از همین لحظات باری بهر جهت  باید توشه برداریم. بقول سهراب بیا ره توشه برداریم قدم در راه بگذاریم.که راه سرد است وطولانی،میان راه می مانی

  قدم در وادی راستی ودرستی نه ،نه بخاطر خوش امد  واعظ وملا ونه برای ریا، بلکه برای ارامش دل خودت که بقول حافظ((

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند   چون به خلوت می‌روند آن کار دیگر می‌کنند
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس بازپرس   توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر می‌کنند
گوییا باور نمی‌دارند روز داوری   کاین همه قلب و دغل در کار داور می‌کنند
یا رب این نودولتان را بر خر خودشان نشان   کاین همه ناز از غلام ترک و استر می‌کنند
ای گدای خانقه برجه که در دیر مغان   می‌دهند آبی که دل‌ها را توانگر می‌کنند
حسن بی‌پایان او چندان که عاشق می‌کشد   زمره دیگر به عشق از غیب سر بر می‌کنند
بر در میخانه عشق ای ملک تسبیح گوی   کاندر آن جا طینت آدم مخمر می‌کنند
صبحدم از عرش می‌آمد خروشی عقل گفت   قدسیان گویی که شعر حافظ از بر می‌کنند

 وسعدی میگوید:راستی موجب رضای خداست         کس نگردیده گم از ره راست

یا قاضی الحاجات



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 885
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 791
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

مردان خدا پردهٔ پندار دریدند

یعنی همه جا غیر خدا یار ندیدند

هر دست که دادند از آن دست گرفتند

هر نکته که گفتند همان نکته شنیدند

یک طایفه را بهر مکافات سرشتند

یک سلسله را بهر ملاقات گزیدند

یک فرقه به عشرت در کاشانه گشادند

یک زمره به حسرت سر انگشت گزیدند

جمعی به در پیر خرابات خرابند

قومی به بر شیخ مناجات مریدند

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد

یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

فریاد که در رهگذر آدم خاکی

بس دانه فشاندند و بسی دام تنیدند

همت طلب از باطن پیران سحرخیز

زیرا که یکی را ز دو عالم طلبیدند

زنهار مزن دست به دامان گروهی

کز حق ببریدند و به باطل گرویدند

چون خلق درآیند به بازار حقیقت

ترسم نفروشند متاعی که خریدند

کوتاه نظر غافل از آن سرو بلند است

کاین جامه به اندازهٔ هر کس نبریدند

مرغان نظرباز سبک‌سیر فروغی

از دام گه خاک بر افلاک پریدند



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 829
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 747
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 683
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

امسال 16 اذر یک کمکی جون گرفته بود.نمیدونم یخ دانشجوها باز میشه یا نه ولی اون فضای امنیتی که میگن به فضل الهی داره باز میشه؟!بهر حال بقول اقای دکتر روحانی عده تازه بدوران رسیده که جوش وغصه ارمانهای انقلاب رو میخورند کمتر بخورند وبگذارند بقیه هم اندکی بخورن اگر این منافع جوش وغصه با بقیه ملت هم تقسیم بشه بد نخواهد بود.احتمالاسخنرانی های کنسل شده هم چون چیزی برای گفتن نداشتند بهم خورده.جبهه پایداری وشریعت مداریو اصول گرایی وقس علی هذا  حالا شدند دایه مهربانتر از مادر برای ملت  مفلس وبی کس؟!

من موندم این اصولی که اینا دنبالشن اصول دین یا مذهب یا اصول منافع ومسند؟!دنیویه یا اخروی؟یا حکیم

 



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 888
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 901
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 937
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

حدود 30 سال از الحاق خیابان قائم(همان نوقاب)به مرکز شهرستان گناباد میگذرد.در سالهای قبل (حدود سال54 -53) قبل از انقلاب با احداث جاده سنتو(ایتالیا) در شمال نوقاب این منطقه رابه مرکز شهر از طریق جاده اسفالت متصل کرد.در سالهای قبل آن مسیر ارتباطی نوقاب ومرکز شهر(جویمند از طریق را کلاغ آباد بوده است. مسیر جنوبی نوقاب وحدفاصل قصبه شهر در حدود سال60  اسفالت شده وتاکنون یکی از مسیرهای ارتباطی اصلی بین این دو نقطه ومرکز شهر میباشد.با توجه به بعد مسافت ومشکلات تردد ونیاز به راه ارتباطی مناسب وبرخوردار از امکانات حداقلی قرن 19 نیاز به بهسازی ومرمت  این جاده مهم ومخروبه بین روستایی بیش از پیش احساس میشود.بسیاری از ساکنان نوقاب (خیابان قائم)  معتقدند که اگر نوقاب  یک روستای دور افتاده بود امروز با گذشت 35 سال از انقلاب پا برهنگان از جاده دسترسی مناسب برخوردار بود .بهر حال این حداقل خواسته مردم است که در عصر مملو از تکنولوژی وبرخورداری از یک مسیر ارتباطی مناسب برخوردار باشند.واین مهم بر گردن کسی نیست جز شهرداری وشورای شهر، ساکنان  خیبان قائم گناباد؟! با توجه به مصوبه استانداری وتصویب طرح وابلاغ اعتبار  خواهان تسریع واقدام فوری در این خصوص هستند.یا صبور



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 951
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 670
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

من به یاد دل و دل یاد تو را میگیرد                                             دل اگر یاد عزیزش نکند میمیرد.



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 764
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 887
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 12 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

هیچ شنیدید میگن سواره از پیاده خبر نداره ،حال روز امروز ودیروز کشور ما همینه.بسیاری از مسولین وروسا وسیاست مداران مملکت ما هم مشمول همین ضرب المثل اند.در دوره دولت قبلی  وقبلی وقبلی و....همه دولتهای حاکم بعد از انقلاب یک رویه حاکم شد که در دولت نهم به اوج خود رسید وانهم گران کردن خدمات ومحصولات تولیدی بود برای اینکه فشار اقتصادی وبار مالی دولت را کم وبر گردن ملت اندازندوبنوعی فشار اقتصادی را تقسیم بر جمعیت کنند؟!خوب این تا حدی قابل درک است .چرا که کشور در شرایط بد اقتصادی وتحریم است.اما این دلیل نمی شود که این داستان مرتبا برای همه محصولات غذایی وصنعتی ومصرفی و..... تکرار شود.واز حد وحساب خارج شود .مگر نه اینکه به فرمایش امام خمینی مردم  ولی نعمت مسولین هستند ومگر نه اینکه یک موی کوخ نشین بر کاخ نشینان ارجح است. آیا این رویه افزایش قیمتها در مقاطع مختلف  تنها ترین راه موجود است. آیادنیا ی استکبار در مواجهه با این مشکلات اقتصادی فشارش را بر مردم تحمیل میکند.مگر در این کشور چند درصد مردم در دهکهای بالا هستند.مگر درآمد ماهیانه وسالیانه یک کارگر ،یک کشاورز خرده پا ،یک جوان بیکار،یک کارمند جزء چقدراست.این گونه اقدامات اقتصادی  وایجاد موج تورمی در دولت نهم ودهم که حساب وکتاب خاصی نداشت وتصمیمات مقطعی وانی بود دور از انتظار نبود  ولی در شرایط فعلی وحاکمیت تدبیر بر کشور انتظار بیشتر از اینهاست.گرانی  بیحد وحساب محصولات غذایی پایه  وهمان ارزاق عمومی مانند نان و قوت شکم ولبنیات وسوخت که ناخواسته بر بازار  سایر محصولات تاثیر میگذارد در قالب هر برنامه ای باشد دلالان وفرصت طلبان را از خواب قیلوله بیدار میکند وانگاه متضرر اصلی مردم حاشیه نشین وهمان اقشار اسیب پذیر خواهند بود وبس؟!یا کریم



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 937
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

قهرمان احمدیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با بیان اینکه در سال زراعی گذشته 100 کیلوگرم زعفران از سطح 44 هکتاری مزارع برداشت شد اظهار داشت: به طور متوسط از هر هکتار زمین چهار کیلوگرم زعفران برداشت می‌شود.  

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه سطح زیر کشت زعفران در استان 11 درصد افزایش یافته است عنوان کرد: در بیشتر شهرستان‌های استان زعفران کشت می‌شود اما در شهرستان‌های گرمسیر از جمله سرپل‌ذهاب و قصرشیرین در حال حاضر کشت نمی‌شود که برای تحقق این امر برنامه‌ریزی شده است.

احمدیان با اشاره به حمایت‌های انجام شده برای کشت زعفران بیان کرد: امسال بابت هر هکتار 40میلیون ریال کمک بلاعوض جهت خرید پیاز زعفران به کشاورزان پرداخت می‌شود و برای تأمین بقیه نیاز مالی که100میلیون ریال است از طریق صندوق مهر امام رضا(ع) تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بهترین زمان کشت و جا‌به‌جایی پیاز زعفران را از خرداد تا تیر ماه اعلام کرد و گفت: زمان کشت زعفران می‌تواند تا شهریور ماه نیز ادامه یابد و با نخستین آبیاری در مهر ماه، از بیست‌ و پنجم مهر تا پانزدهم آبان ماه برداشت محصول انجام می‌شود.

وی سطح زیر کشت زعفران شهر کرمانشاه را بیش از 15 هکتار بیان کرد و افزود: توزیع 50 تن پیاز زعفران در سال زراعی پیش‌رو در استان بسیار مناسب و بدون کمبود انجام شد و پیاز مورد نیاز بهره‌برداران زعفران در استان از استان خراسان رضوی و جنوبی تأمین می‌شود.

احمدیان کیفیت بالای زعفران تولید شده در استان کرمانشاه را مطلوب دانست و خاطرنشان کرد: زعفران استان از نظر طعم و رنگ با کیفیت بوده و این موضوع بر اساس آزمایش‌های انجام شده در سال گذشته تأیید شده است.



:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 809
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 806
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 775
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 8 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 946
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

یک شب میان خاطره ها دیده میشوی         یک شب برای فاصله ها چیده میشوی

انقدر زعشق ووفا  وصفادم مزن که تو          با یک نسیم سرد گل پژمرده میشوی

فصل طرب گذشت ،دی وبهمن آمده             فالی بزن وبنوشان که افسرده میشوی

از ان سبو بنوش ودمی دم بده به یار           اری برس وبیفت، ورنه کال خورده میشوی 

از آن میی که حافظ خورد مدام                  تو نیز بنوش که هردم اسوده میشوی



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 661
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 732
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 آذر 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی

دردنامه مرتضی پاشایی خواننده مبتلا به سرطان،

در پی انتشار شایعه خبر مرگش هموطنان عزیزم،

درود بر شما که شریف ترین مردمانید چندروزی است

که خبر مرگم را در فضای مجازی می بينم و می شنوم

عزیزانم، من با صدای دستهای شما بزرگ شدم

و تمام شهرتم را مدیون شما هستم.

بهترین های من، امروز شما را چه شده است که

اینگونه مرا زودتر از خداوند از جهان خود بیرون میرانید؟؟؟

شما را چه شده است که به جای ایجاد انگیزه زندگی

و مبارزه با درد، اندک روحیه ی این فرزند عاشقتان را

به نابودی می کشانید؟؟؟ وای برتو ای مرتضی اگر جای

کسی را تنگ کرده باشی!!!!!! مردم خوبم، دلم سخت

گرفته است از این زنده به گور کردنها اندکی صبر کنید،

مرتضی هم خواهد رفت… آنکه عمری هوس سوختن ما

می کرد کاش می آمد و از دور تماشا می کرد و در آخر ،

ای کاش،،،،، ای کاش می شد مهربانتر می شدیم هم زبان،

هم دل، برادر می شدیم کاش دل در کوچه ها می کاشتیم

سرزمینی از محبت داشتیم آنکه به عشق شما

و اذن خدا، هنوزنفس می کشد،،،

“مرتضی پاشایی”



:: موضوعات مرتبط: اجتماعی-انتقادی -پیشنهادی , علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 776
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 854
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 938
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 873
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آبان 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : علیرضا ودیعی


:: موضوعات مرتبط: علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی , محلی-منطقه ای , ,
:: بازدید از این مطلب : 1160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 آبان 1393 | نظرات ()